Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.
Noah avatar

Kærlig , tillidsfuld og rolig hundepasser

Noah

3 Stamgæster
48 Bookinger
4 Anmeldelser

Om Noah

Jeg hedder Noah og er en ung rolig mand på 20 år. Her i sommers blev jeg student fra Ordrup Gymnasium, og bor til dagligt i Gentofte sammen med min skønne familie bestående af mor, far og min lillebror bror på 18 år. Desværre mistede jeg/ vi i April min elskede hund Dina på 12 år (Engelsk Cocker spaniel), og siden hendes død har jeg manglet en god ven. Hunde er for mig noget helt specielt, og jeg vil altid nyde deres selskab. Derfor ligger det mig meget naturligt, at jeg på en eller anden måde skal arbejde med hunde. Lige nu arbejder jeg hver anden weekend i Johannes Fog Lyngby, og derfor har jeg en masse tid, til netop at passe og forkæle din hund:) . Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord vil jeg bruge rolig, kærlig og tillidsfuld. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med venner og familie, og jeg har også en stor interesse for fodbold. Mange hilsner Noah

Noahs hunde

Noah har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
400kr.
Pris for hvalp
300kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hund og hus

Overnatning i dit hjem
300kr.
Helligdagspris
450kr.
Pris for hvalp
300kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
350kr.
Pris for hvalp
300kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

december 2023

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 3 måneder siden

Placering

4 anmeldelser

Vores hund Wilma-en Golden retriever er lige blevet passet af Noah i 3 dage. Det var sådan en god oplevelse. og der er ingen tvivl om, at Wilma har haft det godt. Noah er virkelig sød og rolig, og man kan mærke, at han helt har styr på, at læse ens hund. Vores er lidt forsigtig og skal lige se tingene an, og det havde Noah med det samme blik for. Og dejligt med billeder og opdateringer

Vores lagotto/trøffelhund, Sacchi, blev passet fire dage af Noah, som virkelig er en god hundepasser: rolig, imødekommende og interesseret. Skønt at modtage billeder løbende. Vi vil bestemt lade Noah passe Sacchi igen.

Fanta blev passet hos Noah i to døgn. Noah var hurtig til at skabe kontakt til Fanta og det føltes trygt at overlade Fanta til Noah. Noah sendte os billeder som viste at Fanta var faldet godt til hos Noah. Vi anbefaler gerne Noah som hundepasser og Fanta glæder sig til at blive passet igen i sommerferien.

Noah

Noah er midlertidigt utilgængelig

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!