Rekruttering af hundepassere

Få betaling for at bruge tid med hunde!

Hvordan Fungerer Gudog?

Vælg selv dine priser og din tilgængelighed

På din profil kan du bestemme, hvor meget du vil tage for de tjenester, du tilbyder. Du kan administrere din kalender direkte i din Gudog app.

Pas hunde, der matcher dine præferencer

Vælg de typer af hunde, du vil passe, de størrelser, du accepterer i dit hjem, om du ønsker at passe hvalpe, for på den måde at sikre en perfekt oplevelse.

Dyrlægedækning ved alle bookinger

Alle bookinger, der er lavet gennem Gudog, inkluderer dyrlægedækning af din gæstehunde i nødstilfælde. Det betyder større ro i sindet for dig!

Tjenester

Døgnpasning

Overnatning for din hund hjemme hos en udvalgt hundepasser. Glem ikke at medbringe mad, godbidder, seng, dyrlægeinformation og yndlingslegetøj.

Luftning

En 60 minutters gåtur for din hund. Afhentning og aflevering vil ske hos dig.

Dagspasning

Få din hund passet op til 10 timer i løbet af dagen hjemme hos en Gudog-hundepasser.

Hvordan bliver man hundepasser?


1

Opret dig på Gudog og download appen for at udfylde ansøgningen. Specificer dine præferencer, hvilke tjenester du vil tilbyde, og færdiggør din profil så grundigt som muligt for at sikre, at den kan godkendes af vores team. Mens du venter på godkendelse, kan du administrere din tilgængelighed i din kalender.

2

Når din hundepasserprofil er blevet godkendt af vores team, vil du kunne modtage bookingforespørgsler. Jo flere bookinger, du accepterer, og jo bedre service du leverer, jo højere vil din rangering være i søgninger i din by.

3

Vi ved godt, det vigtigste for dig er at bruge tid med skønne hunde, men at tjene lidt ekstra penge er heller ikke dårligt. Alle betalinger er sikre og foregår gennem vores betalingsplatform.

Gudog Garanti

Gudog Garanti

Alle bookinger gennem Gudog har Dyrlægedækning ved nødstilfælde

Sikker og nem onlinebetaling

Vores support-team er altid klar til at hjælpe dig

Tjen penge ved at tage dig af dejlige hunde!

Når din hundepasserprofil er godkendt, kan hundredvis af hundeejere kontakte dig