Vores tjenester

Vores tjenester

Leder du efter pasning, når du skal på ferie eller hjælp med luftning et par gange om ugen? På Gudog hjælper vi dig med at finde og booke en hundepasser i dit nærområde.

Døgnpasning

Ferie- eller weekendpasning, hvor din hund bliver passet i et privat hjem hos den hundepasser, som du har valgt. Vores hundepassere sørger for, at din hund har det godt og får gåture, leg og omsorg. Du skal selv medbringe mad til din hund under opholdet. Pris for døgnpasning fra 175 kroner pr. dag.

Døgnpasning
Dagspasning

Dagspasning

Dagspasning er pasning i dagtimerne, typisk fra om morgenen mellem kl. 8-9 til om eftermiddagen mellem kl. 15-17, men kan også være kortere eller i aftentimerne. Din hundepasser sørger for, at hunden har det godt og får gåture, leg og omsorg. Du skal selv medbringe mad til din hund, hvis den skal fodres, mens den bliver passet. Pris for dagspasning er fra 150 kroner pr. dag.

Luftning

Har du ikke mulighed for at lufte din hund så ofte, som du kunne ønske? Find en hundelufter, som kan gå tur med din hund så meget, den behøver. 60 minutters gåture til din hund, dyrlægedækning inkluderet samt afhentning og aflevering i dit hjem.

Luftning
Hund og hus

Hund og hus

Hundepasseren bor i dit hjem og sikrer ikke kun pasning af din hund, men også alle andre kæledyr, du måtte have. Ud over at passe godt på din hund, overvåger de også dit hjem, håndterer opgaver som at tømme postkassen, hvilket giver dig et ekstra lag af sikkerhed, mens du er væk. Prisen inkluderer pasning af alle kæledyr i husstanden og inkluderer både den første og den sidste dag i bookingen, hvilket giver dig fuld fleksibilitet med hensyn til din afrejse og hjemkomst. Priserne for "Hund og hus" starter fra 250 kroner pr. dag.

Gudog Garanti