Derfor skal du stole på os!

Har du brug for pasning af din hund, mens du er på ferie eller har du kun brug for hjælp til et par hundeluftninger om ugen? Hos Gudog kan vi hjælpe dig med at finde og booke en lokal hundepasser, der passer perfekt til dine behov.

Søg i dit område

Indtast dit postnummer eller din adresse for at få en udvalgt liste over pålidelige og kærlige kæledyrspassere i dit område.

Pålidelige hundepassere

Alle hundepassere hos Gudog er blevet valideret og godkendt af vores sikkerhedsteam.

Verificerede anmeldelser

Anmeldelser af hundepassere kommer fra Gudog-brugere, der har gennemført en bekræftet booking via Gudog's hjemmeside eller app.

Søg i dit område
Kontakt hundepassere

Kontakt hundepassere

Du kan kontakte op til 10 hundepassere via Gudog's hjemmeside eller app for at finde den perfekte hundepasser til din firbenede ven. I kan diskutere bookings detaljer og tale om din hunds unikke karakteristika såsom kost, adfærd, helbredstilstand og træningsrutine. Vi anbefaler også, at i arrangere et møde inden bookingen, for at sikre et harmonisk match mellem din hund og den potentielle hundepasser.

Book den perfekte hundeejer

Når du har fundet den ideelle hundepasser til din hund, så skynd dig at send en bookingforespørgsel for at sikre dine ønskede datoer, da hundepassernes kalendere har en tendens til at blive fyldt hurtigt op.

Gratis afbestilling

Der er gratis afbestilling af alle Gudog bookinger op til 3 dage inden bookingen begynder. Dette sikrer fleksibilitet og tryghed.

Sikre Betalinger

Alle transaktioner gennemført via Gudog's hjemmeside eller Gudog’s app er sikrede. Din betaling bliver opbevaret sikkert indtil afslutningen af hundepasningen. Dermed sikres en problemfri og pålidelig oplevelse.

Book den perfekte hundeejer
Slap af

Slap af

Uanset om du er ude og rejse, har brug for pasning i dagtimerne eller bare en hundeluftning, kan du være tryg ved, at dit kæledyr er i sikre hænder! Du kan forvente regelmæssige fotoopdateringer og beskeder fra din hundepasser, og hav ro i sindet, vel vidende om at hver booking hos Gudog er beskyttet af vores sikkerhedsfordele.

Dyrelægedækning

i tilfælde af en nødsituation.

Chat support og e-mail

Brug vores chat support eller send os en e-mail, så hjælper vi dig så hurtigt som muligt!