Tips til hundepasser

Tips til hundepasser før du godkender en booking

1

Brug altid hundesnor, når du er udendørs med hunden.

2

Opfør dig ansvarligt og følg lokale regler under gåture - inklusiv oprydning efter hunden.

3

Ved et nødstilfælde er det en god løsning at tage hunden til sin sædvanlige dyrlæge. Sørg for at få hundens helbredsinformation og dyrlægeinformation fra ejeren på forhånd. Hvis det ikke er muligt, skal du tage kontakt til en lokal dyrlæge og underrette hundeejeren så hurtigt som muligt.

4

Respekter hundens rutiner og vaner, såsom fodringstider og gåtures varighed.

5

Hundeejeren skal sørge for foder og legetøj til hunden. Mind dem om det, hvis nødvendigt.

6

Sørg for et behageligt, kærligt og engagerende miljø for hundene, så de vil glæde sig til at vende tilbage en anden gang!

Ting du skal gøre…

Ved en bookingforespørgsel

Vær sikker på, at hundens størrelse, køn og temperament passer til dit miljø, og om den vil gå godt i spænd med din egen hund (hvis relevant). Det sikrer en positiv oplevelse for både dig og gæstehunden.

Svar hurtigt på forespørgslen, enten ved at acceptere eller afvise.

Ved en bookingforespørgsel
Efter du bekræfter en booking

Efter du bekræfter en booking

Flyt og gem værdifulde genstande, som en gæstehund potentielt kan beskadige eller indtage, såsom skrøbelige ting, dekorative ting eller fodtøj.

Arrangér et Meet & Greet med hundeejeren, særligt hvis det er første gang, du skal passe hunden. Dette er med til at skabe tillid mellem begge parter.

Under et Meet & Greet

Mød gæstehunden et neutralt sted som fx en park, før du gradvist introducerer dem til dit hjem. Dette giver hunden mulighed for at vænne sig til dig og dit hjem.

Hundeejeren bør være til stede, men bør lade dig styre situationen, hvilket styrker din rolle som autoritet.

Introducer din hund til dit hjem, mens den er i snor, og lad den herefter udforske selvstændigt.

Tilbyd godbidder og legetøj for at skabe en positiv atmosfære.

Tilskynd ejeren til at tage af sted hurtigt og diskret, så hunden kan fortsætte med at lege med minimal forstyrrelse.

Under et Meet & Greet
Mens du passer en hund

Mens du passer en hund

Hold altid hunden i snor, mens du er udendørs.

Sørg altid for at fodre hunde én ad gangen. På den måde undgår du konflikter, for er der noget, hunde kan slås over, er det mad.

Hvis du oplever gnidninger mellem de hunde, du passer eller med din egen hund, bør du adskille dem og vise, at du bestemmer. Efter noget tid kan du sætte dem sammen igen, mens du holder øje og vurderer, om de kan være sammen. Gentag adskillelsen og sæt dem sammen igen, indtil det virker.

Send regelmæssige opdateringer og billeder til hundeejeren, så de kan se, at deres hund er i gode hænder hos dig.

Optimér din hundepasserprofil: Øg din synlighed og få flere henvendelser

Vil du skille dig ud som hundepasser?


1

Opdater din kalender regelmæssigt, så den viser din tilgængelighed. Markér dage som “ikke tilgængelig, når du har andre aftaler såsom ferie, arbejde eller lignende. Det forhindrer hundeejere i at booke dig forgæves, og det sparer alles tid.

2

Svar altid på henvendelser inden for 24 timer for at sikre en høj svarrate. Hundeejere kan se din svarrate på din profil, så hurtig kommunikation er vigtig. Hvis du ikke svarer beskeder og bookingforespørgsler, kan det lede til udelukkelse fra Gudog.

3

Skriv en engageret beskrivelse, hvor du lægger vægt på din passion for hunde og din relevante erfaring. Del historier om hundepasning, om dine egne hunde eller om du har særlig erfaring eller træning. Opdater din beskrivelse hver gang du lærer noget nyt eller får mere erfaring.

4

Hold dit fotogalleri opdateret ved at tilføje nye billeder med hunde, særligt selfies med dine firbenede venner. Flere billeder vil give hundeejere et indtryk af, hvem du er, og de vil føle sig sikre i valget af netop dig. Inkluder billeder af der, hvor du passer hunde eller går lufteture, hvis du tilbyder disse tjenester.