Tjeneste

Dagspasning

Beliggenhed

Roskilde

Aflevering

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hunde dagspasning i Roskilde

Find en pålidelig hundepasser i Roskilde til at passe din hund i løbet af dagen

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Velg blant 12 hundepassere som tilbyr dagspass for hunder i Roskilde

Hanne: Moden erfaren hundepasser, som elsker hunde

Hanne · Moden erfaren hundepasser, som elsker hunde

250kr./dag
4.9 (28 Bookinger)
Roskilde
8 Stamgæster
Kalender opdateret
Det har var en rigtig god oplevelse, at få Sif passet 4 dage hos Hanne og Jørgen. Vi mødtes inden bookingen, og da Sif skulle afleveres, genkendte hun stedet og løb frisk og glad ind til Hanne og Jørgen. Hanne holdt os godt opdateret, sendte løbende billeder og sms. Vi var trygge og hentede en glad og veloplagt hund. Vi kan derfor varmt anbefale Hanne og Jørgen som hundepassere. Lene Jeppesen
Sven: Hundeglad hundepasser i Roskilde

Sven · Hundeglad hundepasser i Roskilde

225kr./dag
5.0 (41 Bookinger)
Roskilde
8 Stamgæster
Kalender opdateret
Super fin oplevelse at få Tabasco passet af Svend. Vi kommer gerne igen 😊👍
Sofie: Veterinærsygeplejerske som elsker hunde

Sofie · Veterinærsygeplejerske som elsker hunde

250kr./dag
5.0 (10 Bookinger)
Roskilde
1 Stamgæster
Vi har været meget glade for at få vores lille hund Lars passet hos Sofie. Hun er sød, interesseret, imødekommende og rolig. Så vi har følt os helt trygge. Derudover har hun været sød at sende billeder et par gange. Det var super dejligt. Vi har ikke haft vores hund i pension før, så pasning i privat hjem var for os en meget bedre løsning.
Yasmin: Jeg ser det mere som en legeaftale 🙈❤️

Yasmin · Jeg ser det mere som en legeaftale 🙈❤️

190kr./dag
5.0 (2 Bookinger)
Roskilde
Vi var heldige at Yasmin med meget kort varsel kunne passe vores hund, der ikke er god til, at være alene hjemme. Yasmin virker utrolig rar og fornuftig og vi fik en hund hjem, der lod til, at have haft det godt. Så vi vil gerne anbefale Yasmin og Meget gerne bruge hende en anden gang, hvis hun har lyst og mulighed for at passe vores hund. Stor Tak herfra.
Jennifer: Studerende

Jennifer · Studerende

200kr./dag
Roskilde
Clara Therese: Kærligt og friskt par som elsker hunde!

Clara Therese · Kærligt og friskt par som elsker hunde!

215kr./dag
5.0 (15 Bookinger)
Roskilde
2 Stamgæster
Clara og hendes kæreste passede vores hvalp i to dage, og det gik bare så godt. De får de bedste anbefalinger herfra.
Camilla : Pålidelig hundepasser med flere års erfaring

Camilla · Pålidelig hundepasser med flere års erfaring

150kr./dag
Roskilde
Lars: Giv din bomuldshund et kærligt hjem, mens du er væk

Lars · Giv din bomuldshund et kærligt hjem, mens du er væk

250kr./dag
5.0 (6 Bookinger)
Roskilde
Jeg kan varmt anbefale pasning hos Mette og Lars og deres søde hund Annie. Vi fik passet vores malteser Alba hos Mette og Lars i 5 dage, hvilket var en fantastisk oplevelse. Det var meget tydeligt at Mette og Lars lægger stor vægt på at gøre opholdet så trygt og godt som muligt for både hund og ejer og det var meget professionelt. Vi fik løbende billeder, videoer og skønne sms’er, hvor vi kunne se hvordan Alba havde en skøn ferie hos dem og hyggede sig med Annie. På den måde kunne jeg også slappe af og nyde ferien endnu mere. Endnu engang tak :)
Manja: Pålidelig og hundeglad familie med skov og strand tæt på

Manja · Pålidelig og hundeglad familie med skov og strand tæt på

200kr./dag
Roskilde
Ann: Bailey søger søde legekammerater

Ann · Bailey søger søde legekammerater

200kr./dag
5.0 (3 Bookinger)
Roskilde
1 Stamgæster
Hej Ann og familie Vi var virkelig glade da vi kom og så, hvor godt vores hund havde det med Jeres familie. Vi kunne mærke, at hun var tryg og hyggede sig, tusinde tak for Jeres måde at være på. Vi vender med glæde tilbage til Jer. God Jul og godt Nytår. Bh. Yvonne og Svend Erik
Britt: Kærlig og aktiv hundepasning med fokus på tryghed, sjov og omsorg

Britt · Kærlig og aktiv hundepasning med fokus på tryghed, sjov og omsorg

300kr./dag
5.0 (2 Bookinger)
Roskilde
Kan varmt anbefale Britt og hendes familie. Vores franske bulldog har stortrives og jeg mærkede ingen stress, da hun kom hjem. Det har gjort vores ferie endnu bedre, at vores vigtigste firbenede ven har trives så godt.
Malene: Lille familie er klar til at passe din hund

Malene · Lille familie er klar til at passe din hund

200kr./dag
5.0 (8 Bookinger)
Roskilde
1 Stamgæster
Malene og hendes datter passede Viggo i et døgn, og deres service var helt upåklagelig. Det er meget tydeligt, at familien elsker hunde, så vi var i den grad trygge ved at efterlade Viggo i deres varetægt. Malene er god til løbende at sende billeder og opdateringer under hele pasningen, så man kan slappe af og fokusere på sine ærinder. Vi vil helt sikkert benytte os af deres service en anden gang, ligesom vi også helt klart kan anbefale dem til andre.

Dagspasning Roskilde

5 (40 Anmeldelser)

12 kærlige hundesittere i Roskilde

Gennemsnitspris på 229€ per dag

40 anmeldelser fra hundeejere

Priser fra 150 kr. per dag

Hvordan finder jeg en pålidelig hunde dagspasning nær mig i Roskilde?

At finde pålidelig hundepasning i Roskilde kunne ikke være nemmere med Gudog!! Med 12 højt kvalificerede hundepassere, som er klar til at give din firbenede ven den bedste pleje muligt, enten hjemme hos dig eller hos dem. Alt du skal gøre er:

  • Søg: Brug Roskilde-kortet til at finde pådeligelige hundepassere, der tilbyder hundepasning nær dig.
  • Book: Send besked til det perfekte match for din hund, arranger et personligt møde og book via Gudog.
  • Fotoopdateringer: Din hund nyder den bedste personlige pleje, leg og kærlighed, mens du vil modtage fotoupdateringer hele dagen.

Hvor meget koster hunde dagspasning i Roskilde?

Prisen for hundepasning i Roskilde er designet til at passe til forskellige budgetter, fra så lidt som 150 kr. per dag til en gennemsnitlig pris på 249 kr. per dag. Hundeejere kan søge blandt over 12 på Gudog for at finde en betroet hundepasser, der passer til deres budget og deres hunds specifikke behov.

Er hunde dagspasning i Roskilde sikkert?

Absolut! Med 48 dages pasninger og 40 positive anmeldelser fra hundeejere er Gudog-hundepassere de bedste i branchen. Alle Gudog-passere skal også bestå en omfattende screening af deres erfaring, faglige kvalifikationer, billeder og anmeldelser fra hundeejere. I løbet af de sidste 12 måneder er kun 14% af passere i Roskilde blevet godkendt til at blive en del af Gudog. For ekstra sikkerhed:

  • Vi anbefaler, at alle hundeejere arrangerer et møde før booking for at se passernes hjemmemiljø og sikre en god pasform for deres hund.
  • Hver pasning på Gudog inkluderer dyrlægedækning til din hund, for ekstra ro i sindet.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke hunde dagspasning i Roskilde?

I gennemsnit booker hundeejere i Roskilde pasning 25 dage i forvejen til startdatoen for deres booking. For en stressfri oplevelse anbefaler vi alle hundeejere at bekræfte din hunds pasningsbooking så tidligt som muligt, da tilgængeligheden kan fylde hurtigt op.

Hvor meget koster hunde dagspasning for to hunde i Roskilde?

De fleste hundepassere i Roskilde tilbyder en reduceret sats for en ekstra hund i en pasningsbooking. Med en 50% rabat vil den forventede gennemsnitlige daglige pris være 343 kr. for to hunde. Da priser kan variere, er det bedst at tale direkte med din pasningspasser for at bekræfte specifikke priser baseret på din hunds individuelle behov.

Kan jeg møde min pasningsperson før en hundepasning i Roskilde?

Selvfølgelig! Når du har bekræftet din booking med din valgte pasningsperson til dagpleje for hunde i Roskilde, anbefaler vi, at alle hundeejere arrangerer et møde og hilsen. Dette giver dig mulighed for at se pasningspersonens hjem, diskutere vigtige detaljer om din hunds plejekrav og sikre, at din hund og pasningspersonen er det perfekte match. Husk, at du kan annullere en booking på Gudog når som helst og få 100% refundering op til 3 dage før bookingen begynder.

Hvordan kan jeg finde en hundepasser i Roskilde, der passer til min hunds specifikke behov?

Med 12 Gudog-hundepassere tilgængelige i Roskilde er det en leg at finde det ideelle match til din hund! Uanset om din hund er genert over for andre kæledyr, kræver omfattende motion eller har brug for særlig medicinsk pleje, er den rette pasningspasser klar til at tage sig af din hund som en del af familien. Søg efter hundepassere nær dig, sammenlign profiler, arranger et møde og hilsen og match din hund med deres nye bedste ven.

Kan jeg booke hunde dagspasning i mit eget hjem i Roskilde?

Selvom de fleste hundepassere tilbyder pasning i deres eget hjem, betyder Gudogs netværk af 12 pasningspassere i Roskilde, at du nemt kan finde et match, der opfylder dine specifikke behov. Brug blot kortfunktionen eller søgelisten ovenfor til at sammenligne passere og opdage det ideelle for din hunds præferencer. Derefter kan du direkte sende besked til passeren for at planlægge en booking, der fungerer for dig, din hund og din pasningspasser.

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!

Gudog Fordele