Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.
OM OS

Om Gudog

Vores begyndelse i Skandinavien

Vores begyndelse i Skandinavien

Dogley blev skabt i Skandinavien i 2016, da grundlæggeren Thomas Keller havde vanskeligt ved at finde god feriepasning til familiehunden Molly. Hun var nemlig bestemt ikke interesseret i at være på hundepension, og Thomas endte med at måtte tage sagen i egen hånd. Han skabte en løsning, hvor hundeejere og hundeelskere hjælper med at passe hinandens hunde, og hvor booking og betaling finder sted i organiserede rammer på nettet. Det blev startskuddet til Dogley, som nu er gået sammen med Gudog om at formidle tryg hundepasning i det meste af Europa.

Gudog i tal

+30,000

Kærlige hundepassere i Europa

8

Lande

98%

5-stjernede anmeldelser fra hundeejere

+1 million

Dage booket af hundeejere på Gudog

Hvorfor vælge Gudog?

Hos Gudog forstår vi, at livet nogle gange er kompliceret. Vores mål er at give dig ro i sindet, når du rejser eller har aftaler, uden du skal bekymre dig om hundepasning. Med dyrlægedækning inkluderet ved alle bookinger, daglige fotos og opdateringer, og hundepassere godkendt af Gudog-teamet, behøver du aldrig være i tvivl om, hvor din hund skal være, når den ikke kan være sammen med dig.

Hvorfor vælge Gudog?

Hvad har du brug for?

Jeg er hundeejer

Jeg vil gerne være hundepasser