Gode råd Ejere

Tips til din døgnpasningsbooking

1

Medbring rigeligt foder til din hunds ophold. Du kan aldrig pakke for meget.

2

Del dine kontaktdetaljer med hundepasseren for at få regelmæssige opdateringer i løbet af din hunds pasning, og så du er til at få fat i ved nødstilfælde.

3

Giv hundepasseren din hunds detaljer og vigtig helbredsinformation.

4

Slap af og nyd din ferie, mens du ved, at din hund er i gode hænder.

Ting du skal gøre…

Før du booker en hundepasser

Gennemgå hundepasserens profil grundigt, læg særligt mærke til hjemmets størrelse, deres egen hund, børn og daglige gåture. Din hunds velbefindende og glæde skal prioriteres.

Læs anmeldelser fra andre hundeejere for at få deres mening om hundepasseren.

Vælg en hundepasser, du føler dig tryg ved. Hvis du er usikker eller har spørgsmål, kan du bruge chatfunktionen til at stille spørgsmål eller aftale et møde for at skabe ekstra tryghed.

Hvis en hundepasser ikke svarer indenfor 24 timer, kan du altid kontakte en anden. Du kan annullere din bookingforespørgsel under “Mine Bookinger".

Før du booker en hundepasser
Ved en bekræftet booking

Ved en bekræftet booking

Pak alle de ting, din hund skal bruge under sit ophold (foder, godbidder, legetøj, medicin osv.), inklusiv ekstra foder i tilfælde af forsinkelser eller ændringer i dine planer.

Arranger et meet & greet, hvis hundepasseren skal tage sig af din hund for første gang, for at sikre tryghed hos din hund under opholdet.

Koordinér afhentning og aflevering med hundepasseren. Overvej at mødes udenfor og gå en tur sammen ved det første møde, hvis der er andre hunde i hundepasserens hjem for at sikre en god introduktion for alle.

Under et Meet & Greet

Hold dig i ro, som hvis du besøger en ven.

Hjælp din hund til at se hundepasseren som en ven ved at sørge for leg og godbidder under mødet. Dette gør din hund fortrolig med miljøet, mens du stadig er der.

Tillad hundepasseren at tage styringen og vise deres autoritet.

Få hundepasseren til at guide din hund rundt i huset i snor med dig i nærheden, og lad derefter din hund udforske selvstændigt.

Tag diskret afstand fra din hund under leg for en bedre afleveringsoplevelse.

Under et Meet & Greet
Mens din hund bliver passet

Mens din hund bliver passet

Slap af og nyd din ferie, mens du ved, at din hund er i gode hænder hos din hundepasser.

Giv din hundepasser dine kontaktinformationer, så I kan bevare kommunikationen. Gudog opfordrer til regelmæssige opdateringer med beskeder og fotos, så du ved, at din hund er i gode hænder.

Giv din hundepasser din dyrlæges kontaktinformation ved nødstilfælde.