Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Døgnpasning i Kolding

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg blandt 10 hundepassere

Anders: Hundepasser i Kolding

Anders · Hundepasser i Kolding

5.0 (24 Bookinger)
Kolding
4 Stamgæster
Ro og venlighed Anton blev passet af Anders et døgns tid. Da jeg hentede Anton, var det tydeligt at se, at de to havde haft det hyggeligt, og at der var skabt en tillidsfuld relation mellem hunden og Anders. Anders er med sin ro og venlighed god til at hjælpe hunden til at slappe af og falde til.
Rikke: Erfaren, kærlig og omsorgsfuld hundepasser

Rikke · Erfaren, kærlig og omsorgsfuld hundepasser

5.0 (19 Bookinger)
Kolding
4 Stamgæster
Niki var glad og tilfreds da jeg hentede ham, han er en meget forkælet gravhund, så topkarakterer herfra, fik vist lov at sove i sengen
Susanne Helsinghoff: Hundepasser med hundetække

Susanne Helsinghoff · Hundepasser med hundetække

5.0 (14 Bookinger)
Egtved
5 Stamgæster
Vi har været meget trygge ved at bruge Susanne. Hun besøgte os inden - og vi besøgte også hende inden pasningen så Johnny fik hilst på hende et par gange. Inder pasningen var Susanne sød at kommunikere med - og hun har uden tvivl givet Johnny en masse kærlighed. Vi vil klart spørge Susanne næste gang, vi mangler pasning. Vi har ingen betænkeligheder haft ved at lade Susanne være i vores hjem i de ti dage, hun passede Johnny. Mange varme anbefalinger herfra.
Nova: Vi passer din bedste ven, som var det vores - tæt på Kolding

Nova · Vi passer din bedste ven, som var det vores - tæt på Kolding

5.0 (12 Bookinger)
Lunderskov
2 Stamgæster
Maggie blev passet af Nova og hendes familie i pinsen. Vi var trygge igennem hele forløbet, Nova har både en kærlig og professionel tilgang til hunde og vi var meget taknemmelige for at hun kunne rumme en ret livlig hvalp på 6mdr. Maggie havde en skøn weekend og vi giver Nova de varmeste anbefalinger.
Celina: Kærlig hundepasser med hund i fokus

Celina · Kærlig hundepasser med hund i fokus

5.0 (1 Bookinger)
Kolding
Kalender opdateret
Hunden 100% i fokus. Meget engageret i Sofus´behov og søde til at sende opdateringer på SMS. Jeg var ikke i tvivl, om at han havde det godt.
Josephine : Ungt par vil gerne passe hunde

Josephine · Ungt par vil gerne passe hunde

Kolding
Lars: Hundepasser i Kolding

Lars · Hundepasser i Kolding

Kolding
Nanna: Pasning med selskab

Nanna · Pasning med selskab

Fredericia
Familien: Kærlig hundepasning i trygt miljø

Familien · Kærlig hundepasning i trygt miljø

Kolding
2 Stamgæster
Matilde: Mangler du pasning til dit firbenede familie medlem?

Matilde · Mangler du pasning til dit firbenede familie medlem?

5.0 (1 Bookinger)
Billund
Bemærkede, at Mathilde straks bøjede sig mod vores hunde og fik positiv kontakt. Mathilde virker venlig og rolig. Vi afleverede hundene, tog til fest, og fik et par gange en SMS med besked og fotos om hundenes velbefindende, Hundene kunne løbe frit omkring i Mathildes have, og vi har i øvrigt kun noget godt at sige om pasningen, så vi vil helt sikkert forsøge at få Matholde til at passe hundene igen en anden gang. Venlig hilsen Hanne og Poul - Erik Lassen

Døgnpasning i Kolding

5 (38 Anmeldelser)
Hvis du skal forlade Kolding i et par dage, og ikke ved, hvem du skal efterlade din hund hos, kan du finde døgnpasning i Kolding.

En af vores hundepassere i Kolding vil tage sig af din hund i deres eget hjem og give den en varmere og mere hyggelig oplevelse end de kolde bure på et internat.

Gudogs døgnpasning er det bedste alternativ til internater i Kolding for dit kæledyr. Din hund vil føle sig hjemme, og du vil kunne rejse med ro i sindet og vide, at din hund er i gode hænder.