Tjeneste

Dagspasning

Beliggenhed

Gentofte

Aflevering

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hunde dagspasning i Gentofte

Find en pålidelig hundepasser i Gentofte til at passe din hund i løbet af dagen

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Velg blant 10 hundepassere som tilbyr dagspass for hunder i Gentofte

Louise: Hundeglad familie med erfaring i hundepasning!

Louise · Hundeglad familie med erfaring i hundepasning!

352kr./dag
Gentofte
Sofie: 37 årig hundeelsker

Sofie · 37 årig hundeelsker

300kr./dag
Hellerup - 0.99 km
Cecilie: Hundeglad dyrelægestuderende

Cecilie · Hundeglad dyrelægestuderende

290kr./dag
5.0 (43 Bookinger)
Gentofte
11 Stamgæster
Kalender opdateret
Formidlingen fungerede godt og vi fik en glad og afslappet hund med hjem
Greta: Erfaren hundepasser!

Greta · Erfaren hundepasser!

300kr./dag
5.0 (4 Bookinger)
Charlottenlund - 1.47 km
Kalender opdateret
Cleo har haft det som blommen i et æg hos Greta. Det var lige før hun ikke villle med hjem, da vi hentede hende. Det bliver absolut ikke sidste gang Cleo skal hos Greta. Tak for dejlig tryghed!
Signe: Kærlig pasning for mindre hunde

Signe · Kærlig pasning for mindre hunde

290kr./dag
Hellerup - 1.53 km
Kalender opdateret
Cho: Loving, responsible and thoughtful dog sitter for your dog

Cho · Loving, responsible and thoughtful dog sitter for your dog

300kr./dag
5.0 (8 Bookinger)
Gentofte
1 Stamgæster
Kalender opdateret
Alex and her partner dog-sitted our eurasier Yksi for 3 days, and it was the first time for Yksi being dog-sitted by anyone else than family & friends. Everything went great, we got lots of photos, videos and information daily and there was all the attention wished for during the stay. Thank you!
Emilia : Kommende dyrelæge, som især elsker hunde

Emilia · Kommende dyrelæge, som især elsker hunde

250kr./dag
Hellerup - 1.62 km
Kalender opdateret
Birgitte: Elsker hunde!

Birgitte · Elsker hunde!

275kr./dag
Charlottenlund - 1.73 km
Louise: Erfaren hundeelsker tilbyder gåture i skov og ved strand

Louise · Erfaren hundeelsker tilbyder gåture i skov og ved strand

300kr./dag
5.0 (15 Bookinger)
Charlottenlund - 1.88 km
2 Stamgæster
Vi har været meget glade for pasningen af vores 6 år gamle labrador Eddie hos Louise i perioden 19.04.24 til 26.04.24. 1 uge inden pasningen af Eddie var han på besøg hos Louise og kunne gøre sig bekendt med stedet. Han virkede med det samme tilfreds. Det er vores indtryk at han blev passet meget omsorgsfuldt. Han virkede tillidsfuld overfor Louise og familien da vi hentede ham. Jeanne og Henrik
Amanda: Kærlig dyreelsker omgivet af rig natur

Amanda · Kærlig dyreelsker omgivet af rig natur

200kr./dag
5.0 (3 Bookinger)
Gentofte
1 Stamgæster
Kalender opdateret
Gerda har haft endnu en weekend hos Amanda og familien. Hun er blevet forkælet med ture, hundestrand og kærlighed. Jeg er meget taknemmelig og kan igen kun give de bedste anbefalinger herfra😊

Dagspasning Gentofte

5 (14 Anmeldelser)

Hvordan finder jeg en pålidelig hunde dagspasning nær mig i Gentofte?

At finde pålidelig hundepasning i Gentofte kunne ikke være nemmere med Gudog!! Med 4 højt kvalificerede hundepassere, som er klar til at give din firbenede ven den bedste pleje muligt, enten hjemme hos dig eller hos dem. Alt du skal gøre er:

  • Søg: Brug Gentofte-kortet til at finde pådeligelige hundepassere, der tilbyder hundepasning nær dig.
  • Book: Send besked til det perfekte match for din hund, arranger et personligt møde og book via Gudog.
  • Fotoopdateringer: Din hund nyder den bedste personlige pleje, leg og kærlighed, mens du vil modtage fotoupdateringer hele dagen.

Hvor meget koster hunde dagspasning i Gentofte?

Prisen for hundepasning i Gentofte er designet til at passe til forskellige budgetter, fra så lidt som 200 kr. per dag til en gennemsnitlig pris på 288 kr. per dag. Hundeejere kan søge blandt over 4 på Gudog for at finde en betroet hundepasser, der passer til deres budget og deres hunds specifikke behov.

Er hunde dagspasning i Gentofte sikkert?

Absolut! Med 48 dages pasninger og 14 positive anmeldelser fra hundeejere er Gudog-hundepassere de bedste i branchen. Alle Gudog-passere skal også bestå en omfattende screening af deres erfaring, faglige kvalifikationer, billeder og anmeldelser fra hundeejere. I løbet af de sidste 12 måneder er kun 14% af passere i Gentofte blevet godkendt til at blive en del af Gudog. For ekstra sikkerhed:

  • Vi anbefaler, at alle hundeejere arrangerer et møde før booking for at se passernes hjemmemiljø og sikre en god pasform for deres hund.
  • Hver pasning på Gudog inkluderer dyrlægedækning til din hund, for ekstra ro i sindet.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke hunde dagspasning i Gentofte?

I gennemsnit booker hundeejere i Gentofte pasning 16 dage i forvejen til startdatoen for deres booking. For en stressfri oplevelse anbefaler vi alle hundeejere at bekræfte din hunds pasningsbooking så tidligt som muligt, da tilgængeligheden kan fylde hurtigt op.

Hvor meget koster hunde dagspasning for to hunde i Gentofte?

De fleste hundepassere i Gentofte tilbyder en reduceret sats for en ekstra hund i en pasningsbooking. Med en 50% rabat vil den forventede gennemsnitlige daglige pris være 419 kr. for to hunde. Da priser kan variere, er det bedst at tale direkte med din pasningspasser for at bekræfte specifikke priser baseret på din hunds individuelle behov.

Kan jeg møde min pasningsperson før en hundepasning i Gentofte?

Selvfølgelig! Når du har bekræftet din booking med din valgte pasningsperson til dagpleje for hunde i Gentofte, anbefaler vi, at alle hundeejere arrangerer et møde og hilsen. Dette giver dig mulighed for at se pasningspersonens hjem, diskutere vigtige detaljer om din hunds plejekrav og sikre, at din hund og pasningspersonen er det perfekte match. Husk, at du kan annullere en booking på Gudog når som helst og få 100% refundering op til 3 dage før bookingen begynder.

Hvordan kan jeg finde en hundepasser i Gentofte, der passer til min hunds specifikke behov?

Med 4 Gudog-hundepassere tilgængelige i Gentofte er det en leg at finde det ideelle match til din hund! Uanset om din hund er genert over for andre kæledyr, kræver omfattende motion eller har brug for særlig medicinsk pleje, er den rette pasningspasser klar til at tage sig af din hund som en del af familien. Søg efter hundepassere nær dig, sammenlign profiler, arranger et møde og hilsen og match din hund med deres nye bedste ven.

Kan jeg booke hunde dagspasning i mit eget hjem i Gentofte?

Selvom de fleste hundepassere tilbyder pasning i deres eget hjem, betyder Gudogs netværk af 4 pasningspassere i Gentofte, at du nemt kan finde et match, der opfylder dine specifikke behov. Brug blot kortfunktionen eller søgelisten ovenfor til at sammenligne passere og opdage det ideelle for din hunds præferencer. Derefter kan du direkte sende besked til passeren for at planlægge en booking, der fungerer for dig, din hund og din pasningspasser.