Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Pålidelige hundepassere i Kongens Lyngby, ikke flere bure!

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg mellem 12 hundepassere

Jakob: Hundepasserfamilie med 4 børn og masser af opmærksomhed og frisk luft

Jakob · Hundepasserfamilie med 4 børn og masser af opmærksomhed og frisk luft

5.0 (356 Bookinger)
Bagsværd
62 Stamgæster
Kalender opdateret
Hos Jakob, og hans familie har mine hunde haft det godt. Har en hund, som ikke har været god til andre hunde længe mm hun kendte dem. Men Jakob så lige lidt tid an, og så var det fint. Dejligt for m7g at se, at jeg kunne være tryg ved, at aflevere mine hunde til Jakob. Det er en meget rummelig familie, som hygger om hundene. De havde dårlig tid at sige farvel og de var glade og veltipasse da de kom hjem. Vi vælger også Jakob næste gang vi skal bruge hundepasser.
Lotte: 🐾 Kærlig Hundepasser tilbyder omsorgsfuld pasning til din bedste ven! 🐾

Lotte · 🐾 Kærlig Hundepasser tilbyder omsorgsfuld pasning til din bedste ven! 🐾

5.0 (6 Bookinger)
Kongens Lyngby
1 Stamgæster
Kalender opdateret
Uffe havde en skøn dag sammen med Lotte - Vi fik flere opdateringer og billeder hvilket gjorde os helt trygge. Lotte er et skønt hundemenneske som vi klart vil anbefale og selv bruge igen.
Pauline: Hundeelskende hundepasser i Nordsjælland

Pauline · Hundeelskende hundepasser i Nordsjælland

5.0 (29 Bookinger)
Kongens Lyngby
5 Stamgæster
Kalender opdateret
Så var Orlando igen hos Pauline, han elsker at komme der, så kan vi trygt tage afsted på ferie uden at skulle tænke på hans ve og vel. det bliver også hos Pauline næste gang.
Laust: Familie i Lyngby med hus og indhegnet have

Laust · Familie i Lyngby med hus og indhegnet have

4.9 (69 Bookinger)
Kongens Lyngby
13 Stamgæster
Glade hunde , glade mennesker.
Mo: Hej! Vi ville være glade for at passe din hund.

Mo · Hej! Vi ville være glade for at passe din hund.

4.8 (10 Bookinger)
Kongens Lyngby
2 Stamgæster
Kalender opdateret
Tarzan har lige haft en skøn weekend hos Li og Mo, han var meget glad ved afhentning. Han har nydt lange gåture og og hygget sammen med familien, som er meget opmærksomme på Tarzans behov. De bedste anbefalinger herfra.
Isabella: Hundeelsker med stort H!

Isabella · Hundeelsker med stort H!

5.0 (16 Bookinger)
Kongens Lyngby
2 Stamgæster
Vi fik en meget glad hund tilbage efter hun har været hos Isabella i lidt mere end to uger. Isabella var så forstående og empatisk over for Lili som godt kan være ret genert i starten. Men pga af Isabellas tilgang fik de begge to (ifølge Isabella) en rigtig god oplevelse. Undervejs sendt Isabella os dejlig bileder og opdateringer omkring hvordan det gik og det var klart at se at det gik så godt. Vi er meget taknemlig for den tid vores hund har haft sammen med Isabella og sender hermed en super positiv anbefaling og tak til Isabella! Vi ses helt sikkert igen. Mange hilsener, Billie
Rasmus: Sød familie med stor indhegnet have!(:

Rasmus · Sød familie med stor indhegnet have!(:

5.0 (13 Bookinger)
Kongens Lyngby
2 Stamgæster
Vores to gravbasser Hubert og Konrad blev passet hos Rasmus og familien i pinsen. Hundene faldt hurtigt godt til hos den dejige hundefamilie og var tydeligvis glade, da de blev hentet. Stemningen i Rasmus hjem gjorde mig tryg lige fra starten. Varme anbefalinger herfra. Vi vil helt sikkert kontakte Rasmus og familie igen, hvis gravbassere skal passes.
Xenia Frost: En lille venlig ukrainsk-dansk familie fra Kongens Lyngby

Xenia Frost · En lille venlig ukrainsk-dansk familie fra Kongens Lyngby

5.0 (3 Bookinger)
Kongens Lyngby
Vores hund, Lili, blev passede af Xenia og hendes familie i lidt over en uge. Vi fik en meget glad hund tilbage og det var tydelig at se at hun har haft det rigtig godt. Xenia, hendes mor og datter omdannet Lili med en meget afslappende og omsorgsfuld miljø. Vi fik også opdateringer fra Xenia undervejs så vi hele tiden vidste at det gik godt. Tak, Xenia og familien, for en rigtig god oplevelse. Jeg vil helt klar gentag oplevelsen igen en anden gang. Mange hilsener, Billie
Marie: Hundepasser i Kongens Lyngby

Marie · Hundepasser i Kongens Lyngby

Kongens Lyngby
Kalender opdateret
Sally: Jeg er altid smilende, positiv og mødestabil.

Sally · Jeg er altid smilende, positiv og mødestabil.

Bagsværd
Dog: The Dogs Frits add

Dog · The Dogs Frits add

Bagsværd
Rikke: Ung erfaren hundepasser

Rikke · Ung erfaren hundepasser

5.0 (18 Bookinger)
Gentofte
5 Stamgæster
Berta havde en meget fin overnatning hos Rikke, der er både sød og rar og har god forstand på hunde og deres forskellige behov. Berta glæder sig til næste pasning hos Rikke.

Hundepassere i Kongens Lyngby

5 (94 Anmeldelser)
Hvis du har brug for en hundepasser til din hund i Kongens Lyngby, så er du heldig. Gudog er nu også tilgængelig i Kongens Lyngby, så du kan tage på ferie med ro i sindet og efterlade din hund hos en erfaren hundepasser.

Derudover, hvis du har brug for en hundeluftning i Kongens Lyngby eller dagspasning i Kongens Lyngby, så er Gudog stedet for dig.

Vælg din hundepasser nu og book uden besvær.