Helle avatar

Familie tilbyder kærlig hundepasning

Helle

Brostykkevej, 2650, Hvidovre
4 Stamgæster
15 Bookinger
3 Anmeldelser
Accepterede bookinger
100%
Svarprocent
100%

Om Helle

Vi er en stille og rolig familie på 4 mennesker og én dansk/svensk gårdhund, Happy. Vores børn er 13 og 17, og vores hanhund hedder Happy og er 6 år. Vi bor i hus med en dejlig stor og helt indhegnet baghave, med massere af plads til hunde og mennesker. Vi tilbyder pasning og omsorg af din hund, også med overnatninger. Hos os vil din hund være en del af familien, og der er plads både ude og inde til leg og afslapning. Vi vil forud for godkendelse af pasning, mødes og se om der er god kemi hele vejen rundt. Vores egen hund er en gårdhund. Han er aktiv, glad, legesyg, elsker at putte og få opmærksomhed. Han er god med andre hunde og er vant til selskab. Happy giver os så meget glæde i hverdagen, og vi forstår hvor vigtigt det er at være tryg når andre skal passe ens kære hund. Vi er udearbejdende og er derfor væk i dagtimerne, men leger og går ture med din hund når vi er hjemme, og tager ofte ud i natur eller indhegnet Hundeskove for god hundeleg og motion. -vi passer udelukkende hunde der er renlige og ikke tisser indenfor -vi passer ingen former for kamphunde eller hunde der er en blanding med kamphunde racer -vi passer ingen schæferhunde/store helt sorte hunde da happy af ukendte årsager er meget bange for lige den race og type -vi forventer at alle dine forsikringer og hundens vaccinationer er i orden forud for pasning -vi passer kun én hund ad gangen -hos os er mad, gåture, leg og massere af kærlig omsorg med i prisen. Kræver din hund særlig kost skal dette selv medbringes. -maden består af tørfoder fra Dyrelægen/dyrebutikker blandet med eksempelvis kylling, fisk, leverpostej eller lignende -vi forventer et formøde før vi godkender første pasning

Helles hunde

Happy avatar
Happy
Dansk/Svensk Gårdhund·Størrelse M·5 År, 6 Måneder

Helles hjem

Total størrelse af udendørsområde: 300 m²

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
275kr.
Helligdagspris
275kr.
Pris for ekstra hund
275kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
275kr.
Helligdagspris
275kr.
Pris for ekstra hund
275kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 21 dage siden

Placering

3 anmeldelser

Vi har brugt Helle og hendes familie rigtig mange gange nu og er blevet faste stamkunder. Vores hund Tjako elsker at blive passet der. Han får altid VIP behandling, det er tydeligt, at familien elsker hunde og de synes det er sjovt at have ekstra besøg. Hundene tumler sig i haven, går tur og bliver nusset og forkælet. Første klasse behandling. Kan kun anbefales.

Vi fik passet vores vestgøtaspids Ulf en uge hos Helle og hendes skønne familie. De er enormt seriøse omkring pasningen og både ved forbesøget og under pasningen var det tydeligt, hvor meget både Helle og Noah går op i, at forstå gæstens sprog og behov. Vi fik updates og billeder i løbet af ugen, hvor Ulf stortrivedes i sofaen, på ture og i deres dejlige, aflukkede have sammen med deres søde og legeglade hund. Vi har allerede bestilt næste pasning og kan på det varmeste anbefale Helle og Noah!

Vores hund Bella har været på en dejlig ferie, hos den sødeste familie i Hvidovre. Vi fik jævnligt billeder og små film, så vi kunne se hvad Bella lavede. Bella skal helt sikkert passes hos dem igen.

Helle

Brostykkevej, 2650, Hvidovre

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!