Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Tjeneste

Døgnpasning

Beliggenhed

Hvidovre

Aflevering

dd/MM/yyyy

Afhentning

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Døgnpasning i Hvidovre

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg blandt 10 hundepassere

Signe: 22-årig hundepasser med passion for hunde

Signe · 22-årig hundepasser med passion for hunde

5.0 (41 Bookinger)
Hvidovre
7 Stamgæster
Kalender opdateret
Signe passede vores Hugo i en uges tid da vi var på ferie. Hugo fik mange gode ture og vi sætter virkelig pris på at Signe prioriterede at være sammen med Hugo og at han nærmest ikke behøvede at være alene. Hugo var meget glad og tilfreds hos Signe og vi kan varmt anbefale hende som hundepassere.
Josephine: Dyrlægestuderende tilbyder hundepasning/-luftning

Josephine · Dyrlægestuderende tilbyder hundepasning/-luftning

Ny hundepasser: -15%
Hvidovre
Kalender opdateret
Birgitte Kaja Deichmann: Jeg står til rådighed for dig og din Guldklump

Birgitte Kaja Deichmann · Jeg står til rådighed for dig og din Guldklump

Hvidovre
Kalender opdateret
Nicole: Kærlig og omsorgsfuld hundepasser

Nicole · Kærlig og omsorgsfuld hundepasser

5.0 (10 Bookinger)
Hvidovre
3 Stamgæster
Kalender opdateret
Lulu var i trygge og kærlige ramme hos Nicole, og blev top hygget om. Vi fik dejlige Updates og billeder undervejs, hvor det var tydeligt at Lulu var i gode hænder. Vi vil klart anbefale Nicole og vil meget gerne booke hende igen. Top anbefaling herfra
Kamilla: Troværdig, smilende og aktiv

Kamilla · Troværdig, smilende og aktiv

5.0 (10 Bookinger)
Hvidovre
3 Stamgæster
Kalender opdateret
Vi har været ovenud tilfredse med pasningen hos Kamilla og Mikkel! Vores hund blev desværre syg, mens vi var på ferie, og de har taget sig utrolig godt af hende! Kørte hende til dyrlægen og passede hende fantastisk, indtil vi kunne hente hende igen. Så de varmeste anbefalinger herfra.
Helle: Kærlig familie tilbyder hundepasning

Helle · Kærlig familie tilbyder hundepasning

5.0 (12 Bookinger)
Hvidovre
3 Stamgæster
Vi har brugt Helle og hendes familie rigtig mange gange nu og er blevet faste stamkunder. Vores hund Tjako elsker at blive passet der. Han får altid VIP behandling, det er tydeligt, at familien elsker hunde og de synes det er sjovt at have ekstra besøg. Hundene tumler sig i haven, går tur og bliver nusset og forkælet. Første klasse behandling. Kan kun anbefales.
julia: Experienced dog boarders with large garden

julia · Experienced dog boarders with large garden

5.0 (16 Bookinger)
Hvidovre
3 Stamgæster
Julia took very good care of our puppy!
Nikoline: Med din hund i fokus

Nikoline · Med din hund i fokus

5.0 (7 Bookinger)
Hvidovre
2 Stamgæster
Banco var utrolig glad for Nikoline og vi var rigtig trygge ved, at hun kunne passe ham. Han er en border collie med udfald efter andre hunde, så han kan være en mundfuld. Vi glæder os til at Nikoline kommer og passer ham næste gang. mvh Banco, Preben og Marianne
Louise: Hundepasser & lufter

Louise · Hundepasser & lufter

5.0 (1 Bookinger)
Hvidovre
Louise og Benjamin er et par meget kærlige og engagerede mennesker, der forkælede Sally i det døgn, hun var hos dem. Sally elskede dem. Jeg fik tilsendt billeder og video, og jeg blev løbende holdt orienteret om, hvordan det gik. De gav mig en følelse af, at de virkelig kunne lide Sally. Det betød meget for mig. Jeg vil helt sikkert kontakte Louise næste gang, jeg får brug for pasning. De varmeste anbefalinger herfra. Kh Sally og Bente.
Sascha: Glade hundepassere i Hvidovre

Sascha · Glade hundepassere i Hvidovre

Hvidovre

Døgnpasning i Hvidovre

5 (38 Anmeldelser)
Hvis du skal forlade Hvidovre i et par dage, og ikke ved, hvem du skal efterlade din hund hos, kan du finde døgnpasning i Hvidovre.

En af vores hundepassere i Hvidovre vil tage sig af din hund i deres eget hjem og give den en varmere og mere hyggelig oplevelse end de kolde bure på et internat.

Gudogs døgnpasning er det bedste alternativ til internater i Hvidovre for dit kæledyr. Din hund vil føle sig hjemme, og du vil kunne rejse med ro i sindet og vide, at din hund er i gode hænder.