Nicole avatar

Kærlig og omsorgsfuld hundepasser

Nicole

Åstrupgårdsvej, 2650, Hvidovre
5 Stamgæster
20 Bookinger
12 Anmeldelser
5 fotos
se alle
5 fotos
se alle
Sidst set på
cirka 8 timer siden
Svartid
14 minutter
Svarprocent
95%

Om Nicole

Jeg hedder Nicole, er 30 år gammel, og bor i Hvidovre tæt på Hvidovre Torv og Hvidovre Station sammen med min kæreste. Jeg er i øjeblikket ledig, hvilket betyder, at jeg har en del tid til at passe hunde. Jeg har et brændende ønske om selv at få en sød hund en dag, men da det desværre ikke i kortene for mig lige nu, vil jeg rigtig gerne passe andres hunde, da jeg virkelig elsker hunde! Jeg har tidligere selv haft hund, og hjulpet flere venner med at passe deres hunde, både små og medium størrelse hunde, hvilket har givet mig lidt erfaring. Jeg holder af at gå ture, og har et fint nærområde til dette. Derudover kan jeg tilbyde en masse kærlighed, omsorg og opmærksomhed til hunden. Jeg vil bruge meget tid med hunden, og sørge for, at den har det rigtig godt hos mig, mens den er der. Derfor gør jeg også alt for at sætte mig ind i hundens behov, og sørge for at hunden føler sig tryg hos mig. Jeg gør mig meget umage, når jeg passer andres hunde, da jeg ved, hvor vigtig hund kan være for folk, og jeg vil behandle jeres hund, som om den var min egen. Jeg håber, at I/du vil vælge mig som hundepasser. Skriv endelig hvis du/I har nogle spørgsmål. Jeg ser frem til at høre fra jer/dig!

Nicoles hunde

Nicole har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
195kr.
Helligdagspris
220kr.
Pris for ekstra hund
190kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
163kr.
Helligdagspris
190kr.
Pris for ekstra hund
155kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 1 dag siden

Placering

12 anmeldelser

Fantastisk oplevelse. Kan helt klart anbefales.

Det var anden gang Lulu blev passet hos Nicole, og vi var helt trygge. Lulu virkede glad for at se Nicole igen og vi kunne tage afsted med total ro. Alle de skønne billeder og videoer vi modtog undervejs, kunne vi se hvor meget Lulu hyggede sig. Vi er top glade for at have fundet Nicole og vil klart bruge hende igen. Det er også dejligt at mærke hvor glade de begge er for vores hund ❤️🐾❤️

Mens vi har været i Indien, har Balou i 15 dage været passet af Nicole. Efter lidt startvanskeligheder, har Balou (der er lidt reserveret over for nye mennesker) haft en hundepasser, der er meget engageret og går op i hundens ve og vel. Nicole er en både kærlig og omsorgsfuld person, som har taget sig så godt af Balou, at han turde vise hvem han rigtig var. Vi har fået masser af billeder og opdateringer undervejs, hvilket vi har sat stor pris på. Også stor ros til Nicolai (Nicoles kæreste), der hurtigt fik god kontakt til Balou. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at næste gang Balou skal passes, bliver det hos Nicole (og Nicolai).

Nicole

Åstrupgårdsvej, 2650, Hvidovre

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!