Heidi avatar

Trygt hjem for små hunde - under 7 kg

Heidi

Baunevej, 2630, Taastrup
3 Stamgæster
10 Bookinger
3 Anmeldelser

Om Heidi

Jeg har Vilma en “havashu” fra januar 2021 og som vejer 3,5 kg. Vi har passet hunde via Dogley i ca.1,5 år Vilma er nu blevet 2 år og har fået en lidt anden personlighed end som hvalp. Det vil sige at hun bliver en virkelig bitter dramaqueen, hvis andre hunde ikke kan lade hende være, og hele tiden vil snuse og være ´på hende´. Ellers trives Vilma med de fleste hunde, og elsker selskab og leg. Du kender din hund. Tænker du, at der kan være et match så kom endelig forbi og vi kan se hundene sammen inden en evt pasning :) Din hund vil ikke være alene under en dagspasning. Ved døgnpasning i flere sammenhængende dage , kan der være tale om 4-5 timers alenetid på enkelte hverdage. (Alenetid er sammen med Vilma ) Din hund får lov til at være i soveværelset om natten. Haven er fuldt indhegnet, og vi bor i et supergodt hundelufterområde. Jeg har en kæreste og to børn på 17 og 20 år. Hvis pasningen er over 1 dag bedes foder medbringes. Din hund skal være af mindre race og allergivenlig. Altså ikke fælde. Hvis det er en hvalp eller unghund Max 3-4 kg. Voksen hunde max 7 kg. Skriv gerne lidt om din hund ved bookning. Jeg har valgt at stå ' grøn' på de fleste hverdage, da jeg og min kæreste arbejder hjemme flere dage om ugen. Dog kan arbejdskalenderen hurtigt ændre sig, hvorfor du må skrive og høre om mulighed for pasning. Weekenderne skulle gerne være opdateret i kalenderen.

Heidis hunde

Heidi har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
450kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer hunde op til 7 kg
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
350kr.
Pris for hvalp
200kr.
Pris for ekstra hund
200kr.
Jeg passer hunde op til 7 kg
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 12 måneder siden

Placering

3 anmeldelser

Vores Maggie (bomuldshund) har holdt efterårsferie hos Heidi, Michael og Vilma, og det har været en super oplevelse: Vi har dagligt fået opdateringer, billeder og videoer, og der ingen tvivl om at Heidis hjerte banker for de små pelsklumper. Maggie har nydt forkælelsen og selskabet, og vi har haft en meget god og tryg fornemmelse ved at aflevere hende. Det bliver sandsynligvis ikke sidste gang - og vi giver vores varmeste anbefalinger :-)

Vores 8 mdr Havaneser har netop tilbragt 5 dage hos Heidi. Vi fik løbende billeder og videoer og kunne se hvor godt vores hund trivedes i Heidi's hjem. Vilma og vores havanser legede og nød hinandens selskab og vi kunne trygt nyde vores ferie, da vi ikke var i tvivl om at vores hund havde det godt og trygt. Vi vil også bruge Heidi en anden gang vi har behov for pasning - og vi kan varmt anbefale pasning hos Heidi til andre. Anne-Mette

I dag blev min 6 mdr. gamle cockerdoodle passet af Heidi og jeg var 100% tryg ved at aflevere hende til en lang dag i nyt selskab. Heidi sendte sms opdatering på hvordan det gik og der kom også en lille film, hvor jeg kunne se, at vores hunde havde det fantastisk i hinandens selskab. Det var en meget glad og træt hun jeg fik med hjem. Jeg kan varmt anbefale Heidi og kommer gerne igen næste gang jeg har behov for pasning.

Heidi

Baunevej, 2630, Taastrup

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!