Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Tjeneste

Vælg

Beliggenhed

Taastrup

Aflevering

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Pålidelige hundepassere i Taastrup, ikke flere bure!

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg mellem 6 hundepassere

Sofie: Vores pelsede bedste venner fortjener kun det bedste

Sofie · Vores pelsede bedste venner fortjener kun det bedste

5.0 (7 Bookinger)
Taastrup
Kalender opdateret
We had a wonderful experience with Sofie! My little dog Emmeliine loved her so much and came home happy and relaxed! I am truly happy I found her!
Josephine: Hundepasser i Københavnområdet

Josephine · Hundepasser i Københavnområdet

5.0 (2 Bookinger)
Taastrup
Kalender opdateret
Buster har været så glad for at blive passet af Josephine og Oliver i 11 dage. De har simpelthen gjort opholdet for ham så godt, og de har sendt billeder løbende af ham til mig. Så jeg har været helt tryg ved at de har passet ham. Jeg kan på det varmeste anbefale Josephine til andre
Louise: Et trygt hjem for jeres hund

Louise · Et trygt hjem for jeres hund

5.0 (11 Bookinger)
Taastrup
2 Stamgæster
Kalender opdateret
Super søde hundepasser - Carlos var meget tilfreds med at være hos jer, vi kommer gerne igen 😊
Aksel: 5-stjerners hundeophold i Taastrup med masser af nærhed 24/7

Aksel · 5-stjerners hundeophold i Taastrup med masser af nærhed 24/7

4.9 (70 Bookinger)
Taastrup
10 Stamgæster
Vores hund ,en Dansk Svensk gårdhund, blev passet hos Aksel i 14 dage . Vi var meget glade for Aksels omsorg og kyndige og kompetente tilgang til hunde. Der var andre hunde som samtidigt blev passet , glade livlige hunde ,hvilket var et stort plus for vores hund som elsker at være sammen med andre hunde. Vi fik under pasningen tilsendt billeder og videoer og det var betryggende at se at vores glade hund trives hos Aksel. Vi vil rigtigt gerne have vores hund passet hos Aksel igen.
Margrethe Timmol: Hundeelsker med stort hjerte

Margrethe Timmol · Hundeelsker med stort hjerte

5.0 (27 Bookinger)
Taastrup
2 Stamgæster
Vi har kun godt at sige om Margrethe og Ib, som er nogle dejlge mennesker med en forståelse for hundens velbefindene. Zigga har fået al den kærlighed som man kun kan drømme om og som vi selv giver hende! Man ser det straks ved aflevering, at hun falder til og ind i et dejligt sted at være, så herfra er der kun de bedste anbefalinger for pasning af vores elskede hund! Det føles som at aflevere hende til ens familie, som hun kender godt og det kan ikke føles bedre, så man er ikke nervøs for at hun ikke har det godt! Det fåes ikke bedre og tusind tak til Margrethe og Ib og håber vi må komme igen!
Heidi: Trygt hjem for små hunde - under 7 kg

Heidi · Trygt hjem for små hunde - under 7 kg

5.0 (10 Bookinger)
Taastrup
3 Stamgæster
Vores Maggie (bomuldshund) har holdt efterårsferie hos Heidi, Michael og Vilma, og det har været en super oplevelse: Vi har dagligt fået opdateringer, billeder og videoer, og der ingen tvivl om at Heidis hjerte banker for de små pelsklumper. Maggie har nydt forkælelsen og selskabet, og vi har haft en meget god og tryg fornemmelse ved at aflevere hende. Det bliver sandsynligvis ikke sidste gang - og vi giver vores varmeste anbefalinger :-)

Hundepassere i Taastrup

5 (38 Anmeldelser)
Hvis du har brug for en hundepasser til din hund i Taastrup, så er du heldig. Gudog er nu også tilgængelig i Taastrup, så du kan tage på ferie med ro i sindet og efterlade din hund hos en erfaren hundepasser.

Derudover, hvis du har brug for en hundeluftning i Taastrup eller dagspasning i Taastrup, så er Gudog stedet for dig.

Vælg din hundepasser nu og book uden besvær.