Sven avatar

Hundeglad hundepasser i Roskilde

Sven

Højvanggård, 4000, Roskilde
8 Stamgæster
38 Bookinger
7 Anmeldelser
Sidst set på
2 dage siden
Accepterede bookinger
87%
Svarprocent
100%

Om Sven

Hej velkommen til min hundepasserside :-)) Du skal være sød at læse hvad det kræver for at jeg kan passe din hund og hvilken størrelse og aldre de må have. Jeg er ikke vokset op med hund, men fik selv min første hund, da jeg var omkring de 30 år. En bladning af en Schæferhund og Golden Retriever. Han var en rigtig dejlig hund med et godt sind og god til alle både store og små. Han blev 13 år. Jeg har også haft en Engelsk Cocker Spaniel, som jeg havde i 4 år, men måtte desværre finde et andet hjem til den, da jeg blev syg i en længere periode og ikke kunne tage mig af den. Jeg har gennem mit job som vinduespudser i mere end 34 år mødt rigtig mange hunde hos mine kunder. Nogle gange har kunden sagt til mig, at deres hund godt kan være lidt sky og ikke har lyst til at hilse. Men inden jeg er gået igen, har jeg fået hilst på hunden og klappede den. Har altid været glad for hunde længe før min første hund. Jeg nyder hundes altid glade humør, og jeg lægger mig gerne på gulvet sammen med hunden, så jeg kan få hunden til at falde til ro, og at jeg så kan klappe/klø den. Jeg holder meget af at gå tur og især i naturen, både små og (store ture ca. en time af gangen). Ikke så langt fra, hvor jeg bor, er der et kæmpe stort grønt område, hvor der mulighed for nogle skønne ture. Bor i et rækkehus med lille åben have, som gør, at hunden altid vil få en gåtur og ikke bare lukkes ud i haven. På grund af min sygdom har jeg flexjob og er derfor en del hjemme. OBS!!!!OBS!!! MEGET VIGTIGT for mig er: Din hund skal kunne være alene 2 til 4 timer ved Døgnpasning. Ved dagspasning er det okay hvis den ikke kan være alene hjemme. Din hund skal IKKE gø af folk der går forbi min vinduer eller af lyder der er udenfor så som en bildør der smækker, folk der snakker og naboens dør. Jeg har ikke mulighed for at passe meget aktive hunde som skal aktiveres ude som inde og de skal være nogenlunde rolige når de er indenfor. Skulle du være i tvivl om noget er du velkommen at skrive og få mit nummer da jeg foretrækker at tele sammen over telefon. Jeg plejer at mødes inden evt. pasning så vi kan lige kan sige hej til hinanden alle sammen og jeg passe din hund en time hvor jeg går en tur med din hund og ser hvordan den har det hos mig.. Altid kun en hund ad gange medmindre, de kommer fra samme hjem og ikke er for store. Hos mig vil din hunde føle sig velkommen og blive hygget om. Jeg passer max 8-10 dage af gange. Tak for at du kigget forbi :-))

Svens hunde

Sven har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
225kr.
Helligdagspris
325kr.
Pris for ekstra hund
225kr.
Jeg passer hunde op til 45 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
225kr.
Helligdagspris
325kr.
Pris for ekstra hund
225kr.
Jeg passer hunde op til 45 kg

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 2 dage siden

Placering

7 anmeldelser

Svend og han og vores hund Viggo blev omgående gode venner først gang de mødtes. Alt fungerer optimalt omking aftaler og vi er så glade for at få en glad og afslappet hund med hjem når han har været hos Svend. Jens Frederiksen

Vores hund var rigtig glad og tryg hos Sven. Vi har booket pasning igen 😊👍🏻

Vi er super glade for at have fundet en så god hundepasser som Sven. Er fuldstændig trygge ved at aflevere Lui. Sven er en sand hundeelsker, med styr på sagerne. Hermed vores allerbedste anbefalinger.

Sven

Højvanggård, 4000, Roskilde

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!