Signe avatar

22-årig hundepasser med passion for hunde

Signe

Gammel Køge Landevej, 2650, Hvidovre
7 Stamgæster
41 Bookinger
4 Anmeldelser
Fælles have
Sidst set på
1 dag siden
Svartid
cirka 5 timer
Svarprocent
100%

Om Signe

Jeg er opvokset med hunde, og de har altid været en stor del af mit liv, da jeg har brugt meget tid på at lege og gå tur med dem, både mine egne, venners og families. Jeg har selv haft en dansk/svensk gårdhund, engelsk bulldog og fransk buldog. Da jeg ikke har mulighed for at få min egen hund, ville det glæde mig at kunne passe andres. Jeg er flyttet i en lejlighed på lidt over 44 kvadratmeter (på 1. sal), med egen altan og en hyggelig fælles have. Jeg bor i et område hvor der er god mulighed for lange gåture, både i villakvarter og parker. Jeg bor 5 min gågang fra Vigerslevparken og Kystagerparken (Valbyparken). I skal være mere end velkommen til at komme og hilse og kigge rundt, før I bestemmer jer for, om jeres hund skal passes hos mig. Jeg har sabbatår med arbejde ved siden af så derfor vil jeg have mulighed for både at passe i hverdage såvel som weekender. -- Der skal medbringes mad, kurv, snor og halsbånd og gerne legetøj, som din hund kender. --

Signes hunde

Signe har ikke hunde i hjemmet

Signes hjem

0
Have
Altan

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
475kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
230kr.
Helligdagspris
330kr.
Pris for ekstra hund
225kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 2 måneder siden

Placering

4 anmeldelser

Signe passede vores Hugo i en uges tid da vi var på ferie. Hugo fik mange gode ture og vi sætter virkelig pris på at Signe prioriterede at være sammen med Hugo og at han nærmest ikke behøvede at være alene. Hugo var meget glad og tilfreds hos Signe og vi kan varmt anbefale hende som hundepassere.

Vi havde brug for pasning af vores to gadehunde fordi vi skulle til bryllup - før pasning besøgte vi Signe og familien og det er et helt fantastisk skønt sted og hundene indgår helt klart i familien så vi havde ingen skrupler - og de havde uden tvivl haft det godt og vi tør sagtens overlade dem til Signe og Co en anden gang

Vi har nu fået passet vores hund, Fenris, to gange - sidste gang med overnatning. Begge gange har vi hentet en glad, rolig og helt klart stimuleret hund, som helt klart har hygget sig. Han har krudt i røven, men har begge gange gået stille og roligt ud til bilen - så vi ved, at han har haft det godt. Vi kan kun anbefale Signe, der er både sød og ansvarsfuld, og som bor et dejligt og hundevenligt sted.

Signe

Gammel Køge Landevej, 2650, Hvidovre

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!