Kristian avatar

Passioneret hundemenneske :)

Kristian

Dagmarsgade, 2200, København
2 Stamgæster
10 Bookinger
6 Anmeldelser
Sidst set på
8 dage siden
Svartid
cirka 10 timer
Svarprocent
100%

Om Kristian

Hej, mit navn er Kristian Jeg er helt tosset med hundene og er vokset op i mit med hund og i en omgangskreds, hvor der altid har været hunde. Tidligere når jeg samt familien har skulle rejse, har vi haft vores tidligere hund i pension, hvor jeg bare altid har kunne huske, at jeg ikke syntes om det, selvom han (hunden) altid var glad og tilfreds, derfor vil jeg tilslutte mig flokken af hundeelskere, der vil gøre en forskel, når ens kære firebenede ven skal passes. Jeg tror på, vores hunde afspejler vores adfærd som ejer, derfor tager jeg altid en rolig tilgang til dem for, at vi begge kan nyde hinandens selskab. Jeg har erfaring med at løbe med min hund, så hvis det er noget, kan jeg også sagtens tage hunden med på en frisk løbetur. Hvis det er nødvendigt, har jeg plads til hund i bilen, hvor vi selvfølgelig kører med hundesele på. En af de store grunde til, at jeg er hundepasser, er, at jeg ikke er et sted, hvor jeg kan have min egen hund. Derfor tænker jeg, at vi kan i stedet skabe en Win / Win-situation, hvor vi begge kan få det, vi er efter. Hvis der ellers er noget, du gerne vil vide, må du endelig tage kontakt. Jeg vil til enhver tid være mere end klar på at møde jer før en eventuel pasning :) Jeg har et fuldtidsjob med mulighed for at arbejde hjemme 2 gange om ugen. Så hvis du har brug for en fuldtids passer der skal være hjemme med hunni hele tiden syntes jeg ikke at jeg er den rette løsning

Kristians hunde

Kristian har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
350kr.
Helligdagspris
450kr.
Pris for hvalp
350kr.
Pris for ekstra hund
350kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hund og hus

I dit hjem
400kr.
Helligdagspris
500kr.
Pris for hvalp
400kr.
Pris for ekstra hund
400kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 30 dage siden

Placering

6 anmeldelser

Endnu en gang har vores hund været på en fantastisk staycation hos Kristian mens resten af familien var på varm bilferie. Kristian og hans kæreste har været de bedste, og ikke nok med at de har været super gode med Elmo, så har de også sendt billeder og opdateringer til os, hvilket også bare har været super dejligt! Vores hund er ikke verdens nemmeste, men så er det heldigt at Kristian bare er virkelig god. Tak, tak, tak for pasning og pleje!

Vores meget friske Golden Retriever er blevet passet hos Kristian i 1½ uge, mens vi var på ferie. Konrad har uden tvivl haft det rigtig godt mens Kristian passede ham. Han er blevet aktiveret lige som han har brug for, og var heldig at komme med Kristian på en lang weekend på landet. Konrad kender nu alle parker og hundeparker på Nørrebro og uden tvivl også en masse andre hunde. Kristian har heltikker forstand på hunde og var så rolig og meget afslappet omkring vores hund, så vi var fuldstændig trygge ved at efterlade ham der. Vi modtog billeder og videoer undervejs der bekræftede at Konrad var i de bedste hænder og havde en fest. Vores varmeste anbefalinger til Kristian.

Kristian took wonderful care of our dog Ollie who can be a bit tricky around bikes but he managed perfectly. Ollie enjoyed several very long walks and came back a very happy and tierd pup! great communication and a nice pictures. Can highly recommend.

Kristian

Dagmarsgade, 2200, København

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!