Elisabeth avatar

Tryg pasning hos familie med hus nær dejlige naturområder

Elisabeth

Carinaparken, 3460, Birkerød
2 Bookinger
1 Anmeldelser

Om Elisabeth

Jeg har altid haft hund i familien som barn, og det skulle min egne børn naturligvis også opleve. Indtil for 7 år siden havde min familie (mand og 3 børn) en brun labrador, Chico, som blev 12 år. Et år efter købte vi igen en brun labrador, Conrad, som nu er 6 år. Det er dejligt at have en god ven, der altid har lyst til at gå en tur, lege eller blive kælet for. Da børnene var små, lærte de, hvad det vil sige at have ansvar for en hund i familien. Nu hvor de alle 3 er flyttet hjemmefra, nyder de at komme hjem og specielt til at blive modtaget af en glad hund. Min mand og jeg og vores børn har mange sjove og hyggelige timer sammen med Conrad, som elsker at lege med andre hunde. Vi synes, det er vigtigt, at hunden har det godt og trygt, mens ejeren er væk hjemmefra. Derfor anvender vi selv Dogley som netværk til at få passet vores hund i private hjem. Det betyder nemlig meget for os, at det er et rart sted, hvor vores hund trives, så vi ikke behøver bekymre os om hundens velvære, mens vi hygger os på ferien. Vi vil gerne gøre det samme for andre hundeejere. Hos os er der rig mulighed for leg med vores egen glade hund, som vi går tur med 3 gange om dagen. Conrad og jeg har gået en del til hundetræning med godbidder som belønning, og han er god til rigtig mange kommandoer. Det bruger vi tit som en leg i haven eller på ture rundt i området. Hos os får din hund kun sin egen hundemad og de godbider, vi aftaler - det kan godt være dens egen hundemad, hvis den ikke må tage på i vægt. Hunden sover ikke i vores senge, og vi anbefaler, at din hund får sin egen "seng" med under pasningen. Både min mand og jeg har fuldtidsarbejde, og vi er således mest egnede til at passe hunde i weekender og ferie eller på helligdage ;-)

Elisabeths hunde

Conrad avatar
Conrad
Labrador Retriever·Størrelse L·8 År, 2 Måneder

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer hunde over 7 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer hunde over 7 kg

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 12 måneder siden

Placering

1 anmeldelse

Elisabeth passede vores 8 mdr gamle hund en weekend, og det var en rigtig god og tryg oplevelse. Vi hentede en glad og træt hund.

Elisabeth

Carinaparken, 3460, Birkerød

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!