Aksel avatar

5-stjerners hundeophold i Taastrup med masser af nærhed 24/7

Aksel

Spangåvej, 2630, Taastrup
11 Stamgæster
71 Bookinger
17 Anmeldelser
Svartid
6 minutter
Svarprocent
100%

Om Aksel

Hej Elsker din hund at være sammen med andre hunde? (et krav fra os). Jeg har lang erfaring med hunde, store som små. Jeg kender deres behov for tryghed og aktivering. Jeg arbejder hjemmefra, og din hund er altid tæt på mennesker 24/7. Mie på 14 år og mig står klar til at tage godt imod jeres firbenede familiemedlem. Vi bor i hus på en 1200 m2 grund i landlige omgivelser i Sengeløse, 2630 Taastrup. En stille vej med 40 km/t fartgrænse. Din hund bestemmer selv, om den vil ligge under sofabord eller løbe frit rundt i stor indhegnet have. Og ikke mindst; - hvilket hotelværelse den vil sove i.... :-) Vi passer max. 3-4 hunde ad gangen hvor de løber frit rundt på ejendom. Det er derfor vigtigt at din hund er glad for andre hunde - store som små. Det er normalt et krav med et 15 minutter "intromøde". Vi skal gensidig "godkende" hinanden før en bookning/betaling eventuelt foretages. For god ordens skyld, vi har først en gensidig aftale efter eventuel bookning på gudog, efter acceptering online af begge parter. Se https://www.instagram.com/akselalbrektsen/?hl=da for billeder. Vi bor: - 6 min. i bil fra Ikea Taastrup - 15 min. i bil fra Roskilde - 20-25 min. i bil fra København Nb. 1. Vi passer kun hunde der er venlig og glade for andre hunde og ikke har behov for at dominere. Nb. 2. Vi passer ikke hunde, der larmer (gør) langt mere end "normal" adfærd (af hensyn til naboer). Nb.3. Vi passer ikke nervøse eller hunde der tisser/markererer indenfor. Kun socialt velfungerende hunde. Nb.4. Det skal være trygt at aflevere din hund her. Vi passer ikke "kamphunde" (Pitbull terrier, Tosa inu, Amerikansk staffordshire terrier, Fila brasileiro, Dogo argentino, Amerikansk bulldog, Boerboel, Kangal, Centralasiatisk ovtcharka, Kaukasisk ovtcharka, Staffordshire bull Terrier, Sydrussisk ovtcharka, Tornjak eller Sarplaninac). Eller blanding hvor hunde ovenfor er involveret. Jf. dansk hundelov med regler og forpligtelser. Vh. Mie & Aksel Mila Hundepension

Aksels hunde

Aksel har ikke hunde i hjemmet

Aksels hjem

Total størrelse af udendørsområde: 1000 m²

Have
Terrasse
Altan

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
360kr.
Helligdagspris
460kr.
Pris for ekstra hund
360kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
400kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 2 måneder siden

Placering

17 anmeldelser

Det er anden gang vi får passet hunden hos Aksel. Igen en god oplevelse. Vi fik daglige videoer. Vi vil anvende pasning hos Aksel igen.

Vores hund ,en Dansk Svensk gårdhund, blev passet hos Aksel i 14 dage . Vi var meget glade for Aksels omsorg og kyndige og kompetente tilgang til hunde. Der var andre hunde som samtidigt blev passet , glade livlige hunde ,hvilket var et stort plus for vores hund som elsker at være sammen med andre hunde. Vi fik under pasningen tilsendt billeder og videoer og det var betryggende at se at vores glade hund trives hos Aksel. Vi vil rigtigt gerne have vores hund passet hos Aksel igen.

Vi har været lykkelige for vores valg af hunde passer. Vores hund har haft det som blommen i et æg. Han blev aktiveret på et niveau, som passede til ham (schæferhund). Fik tilsendt billeder/videoer med jævne mellemrum. Vores hund har haft en fantastisk ferie hos Aksel og hans datter, og vi vælger dem uden tvivl igen næste gang.

Aksel

Spangåvej, 2630, Taastrup

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!