Catherina avatar

Erfaren kvinde på 24 tilbyder gode gåture, kærlighed og mental stimulering.

Catherina

Halldór Laxness Vej, 2300, København
5 Stamgæster
24 Bookinger
6 Anmeldelser

Om Catherina

Jeg er en ung kvinde på 24 med tonsvis af erfaring, med hunde i alle størrelser og aldre. Jeg tilbyder gåture af jeres poter og tilbyder et sted hvor din hund er i centrum 24 timer i døgnet. Jeg har selv en dejlig dreng på 4år (samojede/husky mix) som er god som dagen er lang. Hans bedste ven er en Chihuahua, så han elsker alle størrelser hunde. Han er rolig og ikke en pågående hund, så hvis din pote lige skal se ham an for at være tryg, vil dette ikke være et problem. Jeg tilbyder både gåture og en sjælden gang imellem pasning. Jeg har været hundelufter siden jeg var 12 år gammel, og har haft flere hunde selv. Jeg brænder for hunde og din pote vil derfor ikke kede sig eller være utryg ved mig. Her vil din hund blive en del af familien:) Det er muligt at booke luftning med andre poter, dog er dette noget alle ejere skal være med på. Jeg har erfaring med rigtig mange racer, lige fra schæfer til shar pei. Når jeg går med din bedste ven, sørger jeg for at hunden får en god tur hver gang. Både med mental stimulering og selvfølgelig fysisk. Jeg fokuserer meget på den enkelt race's behov og energiniveau. Ikke mindst vil din vuf få en masse kærlighed også. Jeg går 1 - 2 timer PR tur afhængig af hvad i har brug for. Det er op til jer om i ønsker om jeres vuf, skal med på ture med andre hunde, eller alene. Jeg bor i et lækkert område med hundestrand, amagerfælled, og massere af hundeparker lige ved siden af. Simpelthen et drømmeområde i københavn :) Skriv endelig ved flere spørgsmål.

Catherinas hunde

Scar avatar
Scar
Samojedhund·Størrelse L·5 År, 5 Måneder

Catherinas hjem

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg har kvalifikationer indenfor dyrepasning

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
250kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
249kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 1 år siden

Placering

6 anmeldelser

Catherina, er en rigtigt god hundepasser, der forstår sit erhverv, passede Min Buster 8 dage, og han blev en del af gruppen og hundehjemmet

Catherina passede min 7 måneders Aussie hvalp/unghund en hel dag, som er en meget energisk hund med stort aktivitetsbehov. Hun virkede super sød og meget kompetent, hun forstår sig tydeligt på hunde og deres behov. Det var en meget glad hund jeg fik med hjem :) Vil klart bruge hende igen!!

I can highly recommend Catherina, I am so happy I found her. She’s fantastic with my puppy Tiny, i feel very secure leaving him with her and her fabulous dog Scar. Catherina has a wonderful way with dogs, she is knowledgeable, patient and Tiny loves her! Not only does she care for Tiny but I can see he is also learning alot being with her and Scar and the other dogs in the pack. She is flexible and goes out of her way to fit Tiny into her schedule.

Catherina

Halldór Laxness Vej, 2300, København

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!