Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.
Andreas avatar

Hundemenneske uden grænser

Andreas

Elmevej, 3500, Værløse
25 Stamgæster
222 Bookinger
15 Anmeldelser
Sidst set på
cirka 6 timer siden
Svartid
cirka 4 timer
Svarprocent
100%

Om Andreas

Hej jeg er 30år. Har siden jeg kan huske været en lille smule tosset med dyr, men specielt med hunde, Jeg har passet alle type hunde, så I skal ikke holde jer tilbage, jeg kan med alle hunde, også selv om den sky eller hyperaktiv - store eller små er frisk på alle typer Da jeg ikke må have hund på min bopæl, ville det være hjemme hos dig, at pasningen ville foregå, og så synes jeg selv, at hunden er nemmere at passe i hundens egne omgivelser. Jeg passer hunde på hele Sjælland Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer :) Hilsen Andreas

Andreass hunde

Andreas har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg kan give oral medicin
Jeg har kvalifikationer indenfor dyrepasning

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Hund og hus

Overnatning i dit hjem
375kr.
Helligdagspris
2kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

september 2023

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 3 dage siden

Placering

15 anmeldelser

Det er første gang at vores hunde er blevet passet af en fremmed. De havde hilst på Andreas 2 gange inden, og Andreas kommer til et lukket hus, og kan bare gå ind til dem. Man kan godt mærke at Andreas brænder for hundene. Vores hunde blev omdøbt til sofakartofler, da de lå og flød rundt omkring i huset. Vi kom hjem til et rent hus, og nogle meget rolige hunde. Vi har allerede booket ferie til næste år

Første gang, jeg har brugt Gudog og Andreas, men bestem ikke sidste gang. En fornøjelse at komme hjem til en hund, der var i balance med sig selv og ikke stresset som når han har været i hundepension. En rigtig god oplevelse, med at han blev passet i egent hjem.

Vi fik passet vores 6 mdr hvalp af Andreas i sommerferien og kan kun give de varmeste anbefalinger. Vi mødtes et par gange før for at de kunne lærer hinanden at kende. Alt har forløbet glat og nemt. Andreas er meget rolig og god sammen med hunde. Han gave løbende beskeder og billeder om hvordan det gik med pasningen. Super oplevelse og vi vil helt sikkert benytte os af Andreas næste gang vi skal have vores hund passet!:-)

Andreas

Elmevej, 3500, Værløse

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!