Tjeneste

Dagspasning

Beliggenhed

Hedehusene

Aflevering

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hunde dagspasning i Hedehusene

Find en pålidelig hundepasser i Hedehusene til at passe din hund i løbet af dagen

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Velg blant 9 hundepassere som tilbyr dagspass for hunder i Hedehusene

Julie: Altid hundevendligt hos os

Julie · Altid hundevendligt hos os

150kr./dag
Hedehusene
Kalender opdateret
Pernille: Forkælelse, opmærksom og gode gåture

Pernille · Forkælelse, opmærksom og gode gåture

150kr./dag
5.0 (5 Bookinger)
Hedehusene
2 Stamgæster
Kalender opdateret
Pernille is the best sitter! She has a cozy home and takes my dog on lots of walks. He's so happy when he's there, as I can see from the videos she sends me. I will always book with Pernille!
Emma Lou: Pasning af kæledyr

Emma Lou · Pasning af kæledyr

200kr./dag
5.0 (2 Bookinger)
Roskilde - 3.09 km
Kalender opdateret
Pasning af hund i dens hjem i 5 dage
Siv: Hunde (og deres ejere) tager mod besøg/pasning

Siv · Hunde (og deres ejere) tager mod besøg/pasning

185kr./dag
Roskilde - 3.72 km
Jennifer: Studerende

Jennifer · Studerende

200kr./dag
Roskilde - 3.87 km
Hanne: Moden erfaren hundepasser, som elsker hunde

Hanne · Moden erfaren hundepasser, som elsker hunde

250kr./dag
4.9 (26 Bookinger)
Roskilde - 4.27 km
8 Stamgæster
Kalender opdateret
Det var anden gang Theo blev passet hos Hanne. Og der var ingen tvivl om at han følte sig helt hjemme. Vi kommer helt sikkert igen😊
Aksel: 5-stjerners hundeophold i Taastrup med masser af nærhed 24/7

Aksel · 5-stjerners hundeophold i Taastrup med masser af nærhed 24/7

300kr./dag
4.9 (71 Bookinger)
Taastrup - 4.44 km
11 Stamgæster
Det er anden gang vi får passet hunden hos Aksel. Igen en god oplevelse. Vi fik daglige videoer. Vi vil anvende pasning hos Aksel igen.
Sven: Hundeglad hundepasser i Roskilde

Sven · Hundeglad hundepasser i Roskilde

225kr./dag
5.0 (39 Bookinger)
Roskilde - 4.88 km
8 Stamgæster
Kalender opdateret
Svend og han og vores hund Viggo blev omgående gode venner først gang de mødtes. Alt fungerer optimalt omking aftaler og vi er så glade for at få en glad og afslappet hund med hjem når han har været hos Svend. Jens Frederiksen
Louise: Et trygt hjem for jeres hund

Louise · Et trygt hjem for jeres hund

220kr./dag
5.0 (13 Bookinger)
Taastrup - 4.90 km
2 Stamgæster
Kalender opdateret
Super hundepassere, Aura er ikke blevet passet af fremmede før og det var bare så godt, at hente en glad hund. Vi har fundet vores fremtidige hundepassere.

Dagspasning Hedehusene

5 (3 Anmeldelser)

Hvordan finder jeg en pålidelig hunde dagspasning nær mig i Hedehusene?

At finde pålidelig hundepasning i Hedehusene kunne ikke være nemmere med Gudog!! Med 3 højt kvalificerede hundepassere, som er klar til at give din firbenede ven den bedste pleje muligt, enten hjemme hos dig eller hos dem. Alt du skal gøre er:

  • Søg: Brug Hedehusene-kortet til at finde pådeligelige hundepassere, der tilbyder hundepasning nær dig.
  • Book: Send besked til det perfekte match for din hund, arranger et personligt møde og book via Gudog.
  • Fotoopdateringer: Din hund nyder den bedste personlige pleje, leg og kærlighed, mens du vil modtage fotoupdateringer hele dagen.

Hvor meget koster hunde dagspasning i Hedehusene?

Prisen for hundepasning i Hedehusene er designet til at passe til forskellige budgetter, fra så lidt som 125 kr. per dag til en gennemsnitlig pris på 478 kr. per dag. Hundeejere kan søge blandt over 3 på Gudog for at finde en betroet hundepasser, der passer til deres budget og deres hunds specifikke behov.

Er hunde dagspasning i Hedehusene sikkert?

Absolut! Med 12 dages pasninger og 3 positive anmeldelser fra hundeejere er Gudog-hundepassere de bedste i branchen. Alle Gudog-passere skal også bestå en omfattende screening af deres erfaring, faglige kvalifikationer, billeder og anmeldelser fra hundeejere. I løbet af de sidste 12 måneder er kun 14% af passere i Hedehusene blevet godkendt til at blive en del af Gudog. For ekstra sikkerhed:

  • Vi anbefaler, at alle hundeejere arrangerer et møde før booking for at se passernes hjemmemiljø og sikre en god pasform for deres hund.
  • Hver pasning på Gudog inkluderer dyrlægedækning til din hund, for ekstra ro i sindet.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke hunde dagspasning i Hedehusene?

I gennemsnit booker hundeejere i Hedehusene pasning 13 dage i forvejen til startdatoen for deres booking. For en stressfri oplevelse anbefaler vi alle hundeejere at bekræfte din hunds pasningsbooking så tidligt som muligt, da tilgængeligheden kan fylde hurtigt op.

Hvor meget koster hunde dagspasning for to hunde i Hedehusene?

De fleste hundepassere i Hedehusene tilbyder en reduceret sats for en ekstra hund i en pasningsbooking. Med en 50% rabat vil den forventede gennemsnitlige daglige pris være 213 kr. for to hunde. Da priser kan variere, er det bedst at tale direkte med din pasningspasser for at bekræfte specifikke priser baseret på din hunds individuelle behov.

Kan jeg møde min pasningsperson før en hundepasning i Hedehusene?

Selvfølgelig! Når du har bekræftet din booking med din valgte pasningsperson til dagpleje for hunde i Hedehusene, anbefaler vi, at alle hundeejere arrangerer et møde og hilsen. Dette giver dig mulighed for at se pasningspersonens hjem, diskutere vigtige detaljer om din hunds plejekrav og sikre, at din hund og pasningspersonen er det perfekte match. Husk, at du kan annullere en booking på Gudog når som helst og få 100% refundering op til 3 dage før bookingen begynder.

Hvordan kan jeg finde en hundepasser i Hedehusene, der passer til min hunds specifikke behov?

Med 3 Gudog-hundepassere tilgængelige i Hedehusene er det en leg at finde det ideelle match til din hund! Uanset om din hund er genert over for andre kæledyr, kræver omfattende motion eller har brug for særlig medicinsk pleje, er den rette pasningspasser klar til at tage sig af din hund som en del af familien. Søg efter hundepassere nær dig, sammenlign profiler, arranger et møde og hilsen og match din hund med deres nye bedste ven.

Kan jeg booke hunde dagspasning i mit eget hjem i Hedehusene?

Selvom de fleste hundepassere tilbyder pasning i deres eget hjem, betyder Gudogs netværk af 3 pasningspassere i Hedehusene, at du nemt kan finde et match, der opfylder dine specifikke behov. Brug blot kortfunktionen eller søgelisten ovenfor til at sammenligne passere og opdage det ideelle for din hunds præferencer. Derefter kan du direkte sende besked til passeren for at planlægge en booking, der fungerer for dig, din hund og din pasningspasser.