Margrethe Timmol avatar

Hundeelsker med stort hjerte

Margrethe Timmol

Hørvænget, 2630, Taastrup
2 Stamgæster
27 Bookinger
7 Anmeldelser

Om Margrethe Timmol

JEG VIL FREMOVER KUN PASSE HUNDE JEG HAR PASSET FØR! .Hej, Jeg (79 år) (og min mand (89 år)) har altid haft hunde og har også passet hunde flere gange for familie og gennem Dogley. Den "fremmede" hund indgår i familien. Vi bor i et etplanshus med lukket have, som hunden/e kan løbe rundt i. Ligeledes, hvis vi er i vores sommerhus ved Vordingborg, har vi også en hundegård, og alle terrasser er, så hundene ikke kan komme ud. Og sammen med vores egen gravhund. går jeg en ca. 30 min tur om morgenen og om eftermiddagen en 1-1,5 timer lang tur. om aftenen bliver de lukket i haven. Jeg går altid med hundene i snor. Jeg fodrer selv min hund med dyrlægetørfoder og kan også passe madoverfølsomme hunde. Kun mindre og mellem str. HUN-HUNDE, (dog ikke helt små, som chihuahua) IKKE AKTIVE HUNDE, eller terrier/terrierblandinger . Højst 15 kilo. Ønsker altid et "kaffemøde" inden evt. pasning, så vi kan se hinanden an! (Ved akut pasning, bedes du ringe til Dogley, der så ringer til mig.) Ved dagpleje, kun lejlighedsvis! Venlig hilsen Margrethe Timmol Larsen, Taastrup

Margrethe Timmols hunde

Emma (og Nuga) avatar
Emma (og Nuga)
Korthåret Gravhund·Størrelse S·4 År, 1 Måneder

Margrethe Timmols hjem

Total størrelse af udendørsområde: 300 m²

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg kan give injektionsmedicin
Jeg har kvalifikationer indenfor dyrepasning

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
185kr.
Helligdagspris
185kr.
Pris for hvalp
185kr.
Pris for ekstra hund
185kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 1 år siden

Placering

7 anmeldelser

Vi har kun godt at sige om Margrethe og Ib, som er nogle dejlge mennesker med en forståelse for hundens velbefindene. Zigga har fået al den kærlighed som man kun kan drømme om og som vi selv giver hende! Man ser det straks ved aflevering, at hun falder til og ind i et dejligt sted at være, så herfra er der kun de bedste anbefalinger for pasning af vores elskede hund! Det føles som at aflevere hende til ens familie, som hun kender godt og det kan ikke føles bedre, så man er ikke nervøs for at hun ikke har det godt! Det fåes ikke bedre og tusind tak til Margrethe og Ib og håber vi må komme igen!

Margrethe og Ib er nogle dejlige mennesker, der både sikrer at hund og forældre føler sig trygge i deres hjem og sommerhus. Både Enzo og forældre takker for nogle dejlige timer i jeres nærvær. Vi kan varmt anbefale pasning i disse skønne omgivelser i både Taastrup og Vordingborg, hvor hundene har det skønt i både have og hjem med plads til alle. Det er ikke sidste gang at vi beder om pasning hos Margrethe og Ib :-)

Vi tre mennesker havde en dejlig uges ferie - bl.a. fordi vi vidste, at Sille var i de bedste hænder. Hos Margrethe og Ib må man nemlig gerne ligge i sofaen - og i sengen. De er begge både erfarne og kærlige hundeejere, og det er helt bestemt hos dem, Sille skal passes næste gang.

Margrethe Timmol

Hørvænget, 2630, Taastrup

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!