Julie avatar

Kærlig hundesitter med stor have 🐾

Julie

Vassingerødvej, 3540, Lynge
3 Stamgæster
3 Bookinger
3 Anmeldelser
16 fotos
se alle
16 fotos
se alle
Sidst set på
cirka 15 timer siden
Svartid
cirka 3 timer
Svarprocent
100%

Om Julie

Jeg er en hundeelsker på 33 år, der er vokset op med hunde, katte, heste og kaniner. Jeg vil derfor elske at passe din hund imens du er på ferie eller på arbejde. Jeg bor i en landzone med en indhegnet have på 1.800m2 i et fredeligt område 5 min fra skov og sø, hvor jeg ofte går lange ture. Jeg har selv haft en stor hund i mange år og har tidligere passet mange forskellige hunderacer for både venner og bekendte som: Mastiff, Ridgebacks, Bulldogs, Labrador, Schæfer, Chihuahua, Pomeranian, Papillon, Cocker, Husky, King Charles, Rescue mm. Da vi selv havde hund gik vi til både hvalpetræning og unghunde træning, som vi også fortsatte i dagligdagen. Det er et krav for dagspleje/overnatning at hunden kan være alene op til maks 5 timer. Min mand har mulighed for at arbejde hjemme. Har din hund nogle præferencer eller særlige rutiner, så fortæl os gerne om det, så den får den bedste oplevelse. Er du nysgerrig på, hvordan din hund har det kan vi sende billeder og videoer til dig undervejs. Vi har ingen børn eller andre kæledyr.

Julies hunde

Julie har ikke hunde i hjemmet

Julies hjem

Total størrelse af udendørsområde: 1800 m²

Have
Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
249kr.
Afhentning / aflevering
Maximum distance: 35 km
+200kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for hvalp
249kr.
Pris for ekstra hund
249kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
180kr.
Helligdagspris
180kr.
Pris for hvalp
180kr.
Pris for ekstra hund
180kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
247kr.
Afhentning / aflevering
Maximum distance: 35 km
+200kr.
Helligdagspris
200.009kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
247kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

april 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 18 timer siden

Placering

3 anmeldelser

Hundepasser med stor omsorg og kærlighed til hunde ♥️ Det er nu 3. gang at vores Carlo bliver passet hos Julie og vi har fra start kunne mærke en stor tryghed, ansvarlighed og omsorg hos familien. Vi har kun de varmeste anbefalinger. Julie og hendes mand har givet Carlo en masse kærlighed og rigtig kælet om ham. De bor ud til de skønneste natur områder og den store indhegnede have er et rent hunde paradis at komme til ♥️ Vi har hver gang fået en meget glad og veltilpas hund med hjem og er ikke i tvivl om, at Carlo kommer igen. Vi har allerde lavet ny booking 🤗🐾

Vi har været super glade for at få vores næsten 2 år gamle japanske spids Timba passet hos Julie. Timba er tidligere kun blevet passet af familiemedlemmer, så vi var meget spændte på hvordan det ville gå, da han skulle passes i hele 9 dage. Julie og hendes mand har dog været helt fantastiske, og der er ingen tvivl om Timba har top hygget sig! Da vi hentede ham var han glad for at se os, men gik samtidig lige så meget tilbage til Julie og hendes mand, hvilket for os er et tydeligt bevis på at han har haft det godt. Under ferien sendte Julie ligeledes jævnligt billeder og videoer, så vi kunne følge med. Vi kan kun anbefale pasning hos Julie, og vi har i hvert fald helt sikkert fundet os en fast hundepasser.

Julie får vores varmeste anbefaling. Hun passede vores Golden Retriever på 11 år, mens vi var en uge på ski, og han havde det fuldstændig fantastisk hos Julie. Vi var faktisk lidt spændte på, hvordan det ville gå, da vi for nylig måtte tage afsked med hans storebror, og det havde gjort ham mere tryghedssøgende. Hos Julie fik han al den tryghed, han havde brug for. Hun er så rolig og kærlig og tålmodig, og de billeder og små video vi modtog fra hende, viste os med al tydelighed, hvor godt han havde det hos hende. Da hun afleverede ham, var han selvfølgelig glad for at se os, men han søgte ligeså meget hende, og vi er ikke det mindste i tvivl om, hvor han skal passes næste gang.

Julie

Vassingerødvej, 3540, Lynge

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!