Jasmin avatar

Pasning i stor rolig lejlighed - central Farum

Jasmin

Farum Hovedgade, 3520, Farum
1 Stamgæster
12 Bookinger
10 Anmeldelser
5 fotos
se alle
5 fotos
se alle
Sidst set på
cirka 12 timer siden
Svartid
cirka 2 timer
Svarprocent
100%

Om Jasmin

Hej hundeejere! Jeg hedder Jasmin og er 20 år gammel og har opvokset med hund. Jeg er fornyeligt flyttet hjemmefra med min kæreste, og arbejder nu i et børnehus som pædagogmedhjælper. Jeg har til tider mulighed for dagspasning til hunde der ikke kan være alene hjemme. Jeg savner at have hund i min hverdag, derfor er vi meget interesseret i at have en hund til pasning, så vi kan opleve glæden af dyreliv i den pågældende periode🤍 Vi har en lejlighed på knapt 90kvm i stueetagen, som derfor er oplagt til alle størrelser hunde. Vi er meget fleksible hvilke slags hund det skulle være der søger pasning. Vi har stor erfaring med dyr, vi er også plejefamilie hos Dyrværnet hvor vi bl.a har passet en gravid kat og hendes killinger i 3 måneder og en hvalp☺️ Jeg har haft hund hele min barndom, samt kaniner og ridning ved siden af. Jeg brænder virkelig for dyr, og er meget erfaring indenfor husdyr og hvad der følger med🤍 I vores område er der massere af hunde venner, samt mulighed for lækre gå ture. Min kæreste og jeg har en bil, som vi elsker at benytte til at tage til en hundeskov. Her fortrækker vi Bernstoff slot hvor der er en stor indhegnet skov med massere hunde og oplevelser🐶 Når jeg passer hunde går jeg meget op i at holde ejeren opdateret, så man kan følge med i sin hunds dag hjemme hos os. Hvis man selvfølgelig ønsker dette. Derudover har vi noget legetøj, hunde tæpper og en kurv til rådighed til hver en hund vi passer så de føler sig godt hjemme🐶 Min kæreste og jeg har ikke planlagt sommerferie endnu, da vi har en meget uvis kalender for tiden. Derfor har vi ikke mulighed for at tage imod bookninger fra juli måned af, indtil vi kommer nærmere☺️ I er altid velkommen til at kontakte mig for mere info, så skal jeg nok svare så hurtigt som muligt- 30456162🤍

Jasmins hunde

Jasmin har ikke hunde i hjemmet

Jasmins hjem

0
Have
Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg kan give injektionsmedicin
Jeg har arbejdet som frivillig på dyreinternater

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
400kr.
Pris for hvalp
300kr.
Pris for ekstra hund
100kr.
Jeg passer hunde op til 45 kg
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
100kr.
Jeg passer hunde op til 45 kg
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 8 dage siden

Placering

10 anmeldelser

Pinot er i dag blevet passet hos Jasmin, og det er gået SÅ godt. Vi er blevet opdateret løbende om Pinots gøren og Laden, og det har været skønt. Både Jasmin og hendes kæreste er rolige og tålmodige, og de har lagt en masse energi i at få Pinot til at føle sig godt tilpas. Skønt!

Dejlig pasning af Hugo og Jasmin og hendes kæreste var vildt søde og mega gode til at passe vores 10 mdr gamle hund. Helt sikkert et sted vi kan anbefale og kommer igen.

Fleksibel, omsorgsfuld og dygtig hundepasser. Vi fik billeder og info undervejs. Vores hund var glad og helt som sig selv, da vi fik hende hjem. Hun har tydeligvis haft det som blommen i et æg. Tusind tak til Jasmin og hendes kæreste.

Jasmin

Farum Hovedgade, 3520, Farum

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!