Kirstine avatar

Erfaren tidligere hundeejer

Kirstine

Kværredevej, 4590, Haslev
2 Stamgæster
3 Bookinger
3 Anmeldelser
7 fotos
se alle
7 fotos
se alle
Sidst set på
cirka 21 timer siden
Svartid
cirka 6 timer
Accepterede bookinger
100%
Svarprocent
100%

Om Kirstine

Voksen kvinde med erfaring fra at have egen schæfer. Jeg er glad for hunde, har bare ikke mulighed for egen pt. OBS!!!!! Læs venligst dette stykke inden du sender en anmodning min vej, da jeg oplever at jeg må afvise en del pba. dette :) Jeg arbejder fuldtid. Jeg er ude af huset 9 timer i hverdagene. Jeg vil bestræbe mig på at finde ud af nogle hele eller delvise hjemmearbejdsdage, men kan ikke love at det kan lade sig gøre. Derfor kan jeg heller ikke love en luftetur ved middagstid. Aflevering indenfor normal kontortid skal heller ikke forudsættes muligt i hverdage medmindre det er med god varsel, dvs. forvent efter 1600. Fokus på den rigtige aktivitet, alt efter race og alder, hvor både øjne og næse skal bruges. Går gerne lange ture, leger og interagerer i det hele taget meget med hunden. Dog også stort fokus på at der ikke skal være tale om overstimulering og at hunden i høj grad skal kunne slappe af. Egen hund i mange år, med masser af fokus på træning og at advokere for en reaktiv hund. Fordi jeg har haft en reaktiv hund er jeg meget opmærksom på hundesprog og -signaler, og udviser respekt for dissse. Jeg har stor respekt for at folk har hund på forskellige måder, og vil altid gøre mit bedste for at indrette mig efter ejers ønsker. Hunde er velkommen i møblerne hvis det ønskes. Hele huset er frit, men kan også lukkes delvist af ift. tryghed. Skov i nærheden. Marker hele vejen rundt, undtagen nabo med hund til den ene side (deres have er indhegnet). Strand ca. 20 min kørsel fra huset. Haven er ikke indhegnet, så jeg benytter lang line udenfor.

Kirstines hunde

Kirstine har ikke hunde i hjemmet

Kirstines hjem

Total størrelse af udendørsområde: 1900 m²

Have
Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Hund og hus

I dit hjem
550kr.
Helligdagspris
700kr.
Pris for ekstra hund
50kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 1 dag siden

Placering

3 anmeldelser

Kirstine har passet rigtig godt på vores hund første gang hun skulle passes i længere tid. Vi har fået en glad hund hjem og hun var helt klart faldet godt til hos Kirstine - vil klart anbefale og bruge igen. Tusind tak!

Bali har igen haft en skøn uge hos Kirstine, som har et fantastisk tag på en stor livlig "tossehund". Vi anbefaler hende højt!!!

Kirstine er en meget kompetent og imødekommende hundepasser, som håndterede vores "lille" vildbasse helt perfekt. Vi kan højt anbefale hende.

Kirstine

Kværredevej, 4590, Haslev

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!