Berit avatar

Familien med plads til hunde🐾 💚♥️💙 🐾

Berit

Solsortvej, 3400, Hillerød
3 Stamgæster
8 Bookinger
6 Anmeldelser
Cody og Uffe som er på besøg
Haven der er indhegnet
Haven
Cody og gæst Asgar
Cody med sine venner i Hundeklubben
14 fotos
se alle
14 fotos
se alle
Sidst set på
3 dage siden
Svartid
cirka 3 timer
Svarprocent
100%

Om Berit

Vi er en familie, forældre og 1 voksen hjemmeboende datter. Samt vores skønne Cody en mellemstor glad og rolig hund. 3år og kastreret han, Kleinermünsterlænder og formel 1 labrador blanding. Vi bor i hus med stor indhegnet have. Tæt på skoven og gode gå stier i området. Jeg er frivillig hunde instruktør i en Hundeklub. Cody er vores 3. hund, Jeg er vant til og arbejde aktiverende med alle slags hunderacer små som store. Til daglig er vi på arbejde og derfor ikke hjemme i ca 6-7 timer i hverdagene. Har dog nogle hjemmearbejdsdage. Vi tilbyder hunden et glad og trygt ophold, med plads til og være hund. Det anbefales og medbringe hundens tæppe, kurv eller andet kendt fra dens hjem. Samt den sele og snor der plejer og anvendes. Oplysninger på egen dyrlæge. Egen foder skal medbringes til alle dage, det er ikke godt for en hund og skifte foder uden langsom tilvænning.

Berits hunde

Cody avatar
Cody
Blanding·Størrelse M·3 År, 10 Måneder

Berits hjem

Total størrelse af udendørsområde: 1000 m²

Have
Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Placering

6 anmeldelser

Det var anden gang Alba blev passet hos Berit og hendes familie. Denne gang med overnatning og alt er forløbet så fint :-) Hun har hygget og leget med Berit’s hund, så det var en glad og meget træt hund jeg fik hjem.

Cosmo havde et dejligt døgn hos Berit og Bo. Han havde en dejlig legekammerat i Cody, han måtte sidde og putte med Bo, så der manglede bestemt ikke noget. Tak 🐶💙

Aika blev passet af Berit og familie i 10 dage over julen og hun havde det skønt! Vi havde forinden besøgt Berit og hendes hund, Cody, og var meget positive lige fra start. Hundene kom rigtig godt ud at det sammen og Berit var god til at sende os billeder og holde os opdateret om, hvordan det stod til. Jeg kan varmt anbefale Berit, som hundepasser og vil selv bruge hende igen i fremtiden.

Berit

Solsortvej, 3400, Hillerød

Berit er midlertidigt utilgængelig

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!