Rachel avatar

Hundeelskende par ser frem til at passe din hund i København og omegn

Rachel

Øresundsvej, 2300, København
3 Stamgæster
11 Bookinger
4 Anmeldelser
6 fotos
se alle
6 fotos
se alle
Svartid
cirka 1 time

Om Rachel

Mit navn er Rachel, og jeg bor sammen med min kæreste Christoffer i en lejlighed i stueetagen på Amager. Vi har begge haft fornøjelsen af have haft hunde omkring os, som har beriget vores liv mere end, hvad ord kan beskrive, ikke mindst min mors golden retriever Larsen, som har været min trofaste følgesvend. Vi elsker at lege, gå ture og slappe af og har ingen krav til hverken størrelse, alder eller race. Har din vaps brug for at komme af med en masse energi, sørger vi for det, og vi går gerne lange gåture, hvis det er det, din hund er vant til. Vi sørger selvfølgelig for at lytte til, hvad din hund har af kost, og hvad der ellers kan være af særlige behov som for eksempel medicin. For os er det vigtigste, at din hund føler sig tryg ved os, hvilket vi vil gøre vores ypperste for at sikre, hvad enten det er herhjemme hos os eller i dit hjems trygge rammer. Vi er naturligvis villige til at tage et møde først for at se, om vi alle kommer godt ud af det sammen, inden vi aftaler en pasning. I nærheden har vi både Amager Strand og Lergravsparken, så der er masser af plads til at boltre sig, og vi har en lille have klos op ad, hvor vi bor, men den er dog ikke indhegnet. Vi glæder os til at høre fra dig!

Rachels hunde

Rachel har ikke hunde i hjemmet

Placering

4 anmeldelser

Rachel of Christoffer er varme og kærlige mennesker der tog sig rigtig godt af min hund. De sendte mange billeder og videoer undervejs fra gåture, leg, og hygge i sofaen. Da jeg hentede Gustav var han glad og rolig. Jeg håber at de vil passe ham igen næste gang jeg skal rejse!

Rachel and Kristoffer er super søde, pålidelige og tydeligvis store hundevenner - de har luftet Teddy mange gange og han lader til at have det skønt med dem.

Chico havde nogle virkelig gode dage hos Rachel og Christoffer. Vi fik dejlige billeder af vores glade hund. Vi vil gerne have Chico passet hos Rachel igen ved en anden lejlighed.

Rachel

Øresundsvej, 2300, København

Rachel er midlertidigt utilgængelig

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!