Emilie avatar

Pasning med hundens behov og ejers tryghed i højsædet

Emilie

H. J. Henriksens Vej, 3310, Ølsted
1 Stamgæster
3 Bookinger
2 Anmeldelser
20 fotos
se alle
20 fotos
se alle
Sidst set på
1 dag siden
Svartid
cirka 3 timer
Accepterede bookinger
100%
Svarprocent
100%

Om Emilie

Alle hunde er forskellige, derfor er det vigtigt for mig at tage højde for dette ved pasning, så der skabes en tryg og god oplevelse for både hund og ejer. Hundens glæde og trivsel er i højsædet og det er vigtigt for mig at skabe et godt bånd til hunden. Min kæreste og jeg er begge vokset op med hunde og nyder at have selskab af, og lave aktiviteter med hundene. I de seneste år har vi passet hunde i længere eller kortere perioder. Vi bor i en stuelejlighed i Ølsted med terrasse og adgang til græsarealer. Derudover bor vi i et meget naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at gå ture der passer til hundens behov, uanset om det er korte eller lange ture, eller om der er behov for store åbne arealer hvor der kan kastes med bolde og pinde, trænes med dummies og lignende. Vi er begge to studerende og vi har derfor rimelig fleksible skemaer, da vi har meget selvstudie. Derfor ser vi også at det er et optimalt tidspunkt for os at tilbyde pasning, da vi sjældent er væk fra hjemmet en hel arbejdsdag. Vi vægter højt at hunden ikke skal være alene i længere perioder, når den passes udenfor sit eget hjem for at undgå at der opstår utryghed, men at det i stedet bliver en god og tryg oplevelse for hunden at blive passet hjemme hos os. Generelt har vi et meget roligt hjem, hvor mængden af gæster er meget begrænset. Derfor vil din hund ikke behøve at forholde sig til en masse nye mennesker der render ind og ud, men vil kunne danne et trygt bånd til min kæreste og jeg. På den måde mener vi at vi skaber den tryggeste oplevelse for din hund. Selvom vi ikke har mange mennesker rendende i hjemmet har vi en kat, Knud, på to år. Han er meget ude og plejer ikke at lade sig genere af hunde. Det har hidtil ikke været et problem for ham at have selskab, men hvis din hund mest af alt opfatter katte som et godt måltid mad på en hyggelig fredag aften, er det nok ikke det bedste match 😉 Vi håber at vi kan hjælpe dig med pasning af dit pelsbarn, så han/hun kan få en god og tryg oplevelse med sin pasning. Vi ved hvor meget det betyder at føle sig helt tryg som hundeejer, når man sender sin hund i pasning. Derfor må du endelig tage kontakt hvis du har spørgsmål.

Emilies hunde

Emilie har ikke hunde i hjemmet

Emilies hjem

Total størrelse af udendørsområde: 15 m²

Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
195kr.
Helligdagspris
195kr.
Pris for hvalp
195kr.
Pris for ekstra hund
105kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
150kr.
Helligdagspris
160kr.
Pris for hvalp
160kr.
Pris for ekstra hund
100kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 3 dage siden

Placering

2 anmeldelser

Emilie passede vores labradoodle Fido mens vi var på ferie. Emilie er meget tillidsvækkende og svarer hurtigt på forespørgslen på Gudog. Mens Emilie passede Fido, fik vi dagligt beskeder og billeder af gåture og andre aktiviteter med ham, og Emilie gjorde at vi havde en fantastisk ferie uden bekymringer for Fido. Vi kan kun give Emilie vores allerbedste anbefalinger! Tak :o)

Takker for tryg pasning af Bianca. Vi er ikke i tvivl om at hun har haft det godt hos Emilie, hvilket hjalp os til at kunne slappe af og nyde vores ferie.

Emilie

H. J. Henriksens Vej, 3310, Ølsted

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!