Martin & Mette  avatar

Hundeelskere tilbyder luftning/dag- og døgnpasning i Stenløse :)

Martin & Mette

Askevej, 3660, Stenløse
7 Bookinger
3 Anmeldelser
5 fotos
se alle
5 fotos
se alle
Svarprocent
100%

Om Martin & Mette

Kære alle hundeejere :-) - Vi er et par på 28 år, der elsker at passe hunde, både store som små. - Vi bor i rækkehus, og vi har ikke selv børn eller kæledyr...endnu ;-) -Så derfor er der masser af plads, og ikke mindst tid, til hundepasning. Vi har en forholdsvis stor have, som er velegnet til aktiv leg med din/jeres hund. - Vi bestræber os altid på, at én af os er hjemme, sammen med din/jeres hund, under pasningen. - Vi er ret fleksible, og du/I kan booke os med kort varsel. - Vi er åbne for at passe, samt lufte hunde, fra andre steder end Stenløse, og vi er også friske på at passe hjemme hos dig/jer, hvis det er bedre for dig/jer. - Hvis du/I har to eller flere hunde I jeres hjem, der skal passes, er vi klar på det. - Vi har erfaringer med forskellige hunderacer (eks. shih tzu, mops, cockapoo, gravhund, springer spaniel, bichon havaneser, dansk svensk gårdhund, fransk bulldog, finsk lapphund, breton samt en del blandingsracer), og vi har især erfaring med boxer (det er ham, der ses på billederne). - Vi holder meget af at være omkring hunde, og vi lover, at hvis vi får mulighed for at passe din/jeres hund, så er der skruet maksimalt op for opmærksomhed, aktiv leg, gåture i alt slags vejr, samt en masse kælen for din/jeres hund ♥️. - Der er mange grønne omgivelser, hvor vi bor, og vi har allerede gået mange gåture med hund i området, så vi kender de gode ruter. - Vi er meget ansvarsfulde, og vi gør en dyd ud af at være opmærksomme på, hvis der skal tages særlige hensyn for din hund (eks. hvis din hund er på diæt, får medicin, ikke trives med bestemte racer, osv.) Alle hunde er jo forskellige, og derfor skal du/I endelig skrive, hvilke behov, din/jeres hund har. - Vi er meget afslappede mht. hunde i møbler og i sengen - Så din/jeres hund kan trygt hvile sig alle bløde steder hjemme hos os :-) - Vi håber meget, at du/I får lyst til at få passet jeres firbenede guldklump hos os i Stenløse. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan, for at både du/I, og ikke mindst din/jeres hund, får en dejlig oplevelse med hundeluftning og/eller pasning hos os. - Skriv endelig til os, hvis du/I har spørgsmål eller kunne tænke jer et hilsemøde før du/I booker :-) Kærlige hundekram herfra Martin & Mette

Martin & Mette s hunde

Martin & Mette har ikke hunde i hjemmet

Martin & Mette s hjem

Have
Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
499kr.
Helligdagspris
599kr.
Pris for hvalp
499kr.
Pris for ekstra hund
450kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
200kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for hvalp
200kr.
Pris for ekstra hund
200kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hund og hus

I dit hjem
496kr.
Helligdagspris
498kr.
Pris for hvalp
499kr.
Pris for ekstra hund
450kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
475kr.
Helligdagspris
475kr.
Pris for hvalp
475kr.
Pris for ekstra hund
475kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 20 dage siden

Placering

3 anmeldelser

Mette & Martin er ganske enkelt hundeelskere med stort H. At blive passet hos dem, er som at være hjemme i egne trygge rammer. Hermann og Sally kommer gerne igen :-)

Mette og Martin er meget søde og virkelig opmærksomme overfor hunden. Ingen tvivl om, at hunden er velkommen og må være i hjemmet. De sætter sig ind i hundens behov og den får deres fulde opmærksomhed. De spørger ind til alt og jeg er sikker på Gaia har haft nogle gode dage hos dem.

Det føltes vildt trygt at efterlade Pelvina en uge med Mette og Martin. Det er fantastisk når vi kan tage på ferie og selvom vi efterlader den lille hund, føle at hun også er på ferie og at hun bare hygger sig! Mette og Martin er virkelig søde, de er ansvarsfulde og selvom Pelvina har lidt forskellige behov med medicin og rutiner, så kørte det bare! Jeg er virkelig taknemmelig for hjælpen, vi ses helt sikkert igen næste gang ;) Og vi kan varmt anbefale Mette og Martin til andre som har behov for hundepasning!

Martin & Mette

Askevej, 3660, Stenløse

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!