Christin avatar

Kærlig familie savner en ven

Christin

Skansevænget, 3520, Farum
4 Bookinger
4 Anmeldelser
9 fotos
se alle
9 fotos
se alle
Svartid
cirka 5 timer
Svarprocent
100%

Om Christin

Vi en familie på 3, som har haft hund i mange år men som savner en ven vi kan lufte, lege og kæle med.
 Alva er 6 år, hun respekterer alle slags dyr og er meget interesseret i alle dyrs behov. De skal have det godt. Alva har især en stor interesse i forskellige racer og synes det er spændende at lære om dyrets kropssprog og behov. 
 Christin er 39 år og har haft hund siden barn og har været hundemor de sidste 16 år. Ole er 47 år, han er mest på sidelinjen men han elsker hunde. Vi har kendskab til både store og små hunde og finder alle dyr fornøjelige. 
Da vi har meget væk henover sommeren, så kan vi ikke selv fast have et kæledyr på nuværende tidspunkt så vi vil gerne give et nap med, der hvor vi kan gøre en forskel for en anden travl eller presset familie. 
 Det er Alva og Christin der tilbyder service. 

 Det vi kan tilbyde er hygge gå ture både korte ture og lange ture. Vi kender en masse gode lege/ opdage steder for hunde så de kan blive stimuleret. Har hunden et andet behov, måske bare lidt opmærksomhed/nus så er det intet problem. Vi har 4 hænder. Har hunden mere brug for ro så kan dette også nemt arrangeres. 
Skal hunden være hos os så har vi en lille bitte have og en lille gård som er lukket helt af (hvad man nok kalder et frimærke) Her kan hunden gå frit omkring. Men vi går helst tur med hunden, da området er så rart. 
 Jeg har haft hund hele mit liv og haft forskellige racer mest fordi jeg er nysgerrig af natur og ikke forelsker mig i en race men hunden. Som hunde ejer har jeg haft labrador, fox terrier, chihuahua og kinesisk hårløs I dagstimerne vil hunden være alene fra kl 7.30-15.00 og den vil blive tilbudt tur kl 5.30/ 16.15 og igen kl 20. Jeg går gerne steder, hvor jeg ved “avisen kan blive læst”, så hunden får en god stimulation. Eftermiddagsturen er ofte i skoven mens morgen turen og aften turen rammer forbi smukke omgivelser langs golfbanen og rolige omgivelser i naturen. Hvis hunden er til det, så elsker vi som familie at lege med hunden, både gemmeleg, duftelege, tricks-lege og kaste-leg. Jeg kan ikke tillade mig at sige at jeg har 39 års erfaring men jeg har haft hund hele mit liv. Jeg har gået til hundetræning af flere omgange og kan godt lide at læse om hunde-krops sprog. Jeg har været hundesitter i et år og har passet mange forskellige racer (både store- små- gamle - unge - rolige - aktive - bange og modige hunde) Vi bor i hus 110 kvm med lille indhegnet have + gård. Vi har trappe til 1 etage, men er primært i stue etagen.

Christins hunde

Christin har ikke hunde i hjemmet

Christins hjem

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
310kr.
Helligdagspris
375kr.
Pris for hvalp
400kr.
Pris for ekstra hund
210kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
145kr.
Helligdagspris
225kr.
Pris for hvalp
175kr.
Pris for ekstra hund
115kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
210kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
150kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 17 dage siden

Placering

4 anmeldelser

Christin og familien passede Lui i en uge og gjorde en fantastisk og engageret indsats. Christingør alt hvad hun kan for at din hund får et dejligt ophold. Vi fik masser af dejlige billeder og beskeder og Lui fik endda et tæppe med hjem som han havde kastet sin kærlighed på 😄 Vigtigst af alt var det tydeligt at Lui havde haft det dejligt og at vi fik en glad og tryg hund med hjem igen.

Balder og Balou har haft et skønt ophold, med leg, nus og dejlige gåturer Christin var meget informativ om dagenes forløb- det var så rart at følge. Varm anbefaling herfra !

Christin tog sig vældig godt af vores hund Sandy.

Christin

Skansevænget, 3520, Farum

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!