Lilian  avatar

Luksusophold i Bagsværd :)

Lilian

Huginsvej, 2880, Bagsværd
2 Stamgæster
14 Bookinger
6 Anmeldelser
18 fotos
se alle
18 fotos
se alle
Sidst set på
cirka 18 timer siden
Svartid
cirka 12 timer
Accepterede bookinger
81%
Svarprocent
100%

Om Lilian

Jeg elsker hunde og ved af egen erfaring, hvor vigtigt det er at finde et trygt sted at få passet sin hund og det kan jeg tilbyde. So why not:) Udover at elske hunde, er jeg også god til mennesker og arbejder som psykomotorisk terapeut til hverdag. Jeg har to teenagedrenge på 13,5 og 15 år og en fransk bulldog, Ninja, på 6 år. De bor hos mig hveranden uge, men Ninja er altid hos sin “far”, når jeg passer hunde, så min opmærksomhed kan være 100% på pasningsopgaven. I samværet med hunde er nøgleordene for mig tryghed, tillid, intuition og omsorg. Jeg har stor erfaring med hunde og er hurtig til at få god kontakt og skabe tryghed og tillid. Jeg elsker at træne hunde og min egen hund kan både tælle, sjippe, spille død, rydde op og meget mere. Jeg opnår loyalitet og samarbejdsvillighed gennem positiv forstærkning, ros og belønning. Jeg elsker også ture ud i det blå og er i hundeskov flere gange ugentligt. På varme dage er vi ofte at finde på hundestranden, hvor vi alle nyder livet. Jeg har haft hund, fra jeg var barn og jeg er vant til flere forskellige racer, store som små. Vi bor i et rækkehus på 75 kvm uden trapper og hunde er velkomne på alle kvm, også dem i sofa og seng:) Jeg har dertil en dejlig indhegnet have, hvor hunde kan være uden bekymring for at løbe væk. Vi er tæt på grønne områder, herunder Smørmosen, Bagsværd sø og Hareskoven. Begge mine drenge er hundemennesker, følsomme og kærlige og de deltager også i hundepasningen, når de er hos mig. Din hund vil, på et ophold hos mig, få gode, lange gåture i grønne områder, leg og træning, opmærksomhed og masser af nus og kærlighed. Hvis du booker mig til en pasning, taler vi grundigt sammen om din hunds behov, og mødes forud for pasningen. Din hund skal kunne være alene i hverdage man-tors, mens jeg er på arbejde ca. 6-7 timer. Men jeg forlader aldrig din hund, før den har vænnet sig til mig og hjemmet. Fredage har jeg fri. Hvis du har en hund, der ikke kan være alene, kan vi arrangere, at jeg tager fri fra arbejde mod kompensation.

Lilian s hunde

Ninja avatar
Ninja
Fransk Bulldog·Størrelse S·6 År, 7 Måneder

Lilian s hjem

Total størrelse af udendørsområde: 70 m²

Have
Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
350kr.
Afhentning / aflevering
Maximum distance: 50 km
+100kr.
Helligdagspris
450kr.
Pris for hvalp
350kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 5 dage siden

Placering

6 anmeldelser

Vores Aslan havde en dejlig overnatning ved Lilian og drengene. Det var lige før, at han ikke ville med hjem igen :) Lilian var god til at sende billeder og opdateringer over SMS. Det var fantastisk at se, hvordan hun havde givet Aslan en masse gode oplevelser. Det er også tydeligt at mærke Lilians store interesse for hunde. Og sidst men ikke mindst, så satte vi virkelig pris på, at vi måtte komme på et hilse-på-møde inden selve overnatningen.

5 stjernet luksus hundehotel Jeg havde aldrig forestillet mig et så vellykket ophold for mine to små chihuahuaer, som Lilian gav dem, mens vi var på ferie. Det var forinden ud fra mine høje forventninger rigtig svært for mig at skulle finde et egnet pasningssted for mine hunde, men da vi stod og skulle på ferie var jeg nødt til at lede og her fandt jeg verdens allerbedste match for mig og mine hunde. Jeg havde heller ikke forestillet mig hvor bekymringsfrit det ville blive at få dem passet hos Lilian. På vores ferie var hun var helt fantastisk til at skrive små hyggelige opdateringer og sende billeder og videoer, så jeg følte mig 100 procent tryg og kunne se, at mine hunde havde det helt vidunderligt hos hende. Det gjorde at jeg kunne nyde min ferie uden bekymringer. Lilian havde en helt fantastisk kontakt til hundene, og jeg var slet ikke i tvivl om at hun satte en ære i, at mine hunde skulle have det så godt som overhovedet muligt, mens de var hos hende. Lilian har uden tvivl stor erfaring med hunde og under mine hundes ophold trænede hun dagligt små hyggelige opgaver sammen med dem, tog dem med i hundeskoven, som jeg aldrig selv har turde ( det var selvfølge efter aftale med mig ; ) og hun havde helt styr på dem) og de blev forkælet, nusset og hygget om på alle leder og kanter hele ugen. Så længe Lilian har lyst til at passe mine hunde, skal de aldrig passes andre steder. Jeg går bare og glæder mig til næste gang hun skal passe mine små pelsbørn.

Vi kan på det varmeste anbefale Lilian. Vores 10-årige hund fik den bedste pleje med aktivering, gode gåture og masser af omsorg. Vi blev løbende orienteret med fotos og opdateringer, så alt i alt en virkelig god oplevelse.

Lilian

Huginsvej, 2880, Bagsværd

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!