Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Tjeneste

Døgnpasning

Beliggenhed

Værløse

Aflevering

dd/MM/yyyy

Afhentning

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hunde dagspasning i Værløse

Find en pålidelig hundepasser i Værløse til at tage sig af din hund i deres hjem.

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg blandt 6 pålidelige hundepassere til døgnpasning i Værløse

Maya: Erfaren, omsorgsfuld og elsker hunde

Maya · Erfaren, omsorgsfuld og elsker hunde

5.0 (6 Bookinger)
Værløse
1 Stamgæster
Maya passede vores labrador i en forlænget weekend. Forløbet optil og undervejs var upåklageligt. Kan kun anbefales.
Valdemar: Hundepasser

Valdemar · Hundepasser

5.0 (1 Bookinger)
Ballerup
Otto og Buster har haft en fest hos Valdemar! Der er ingen tvivl om, at de har fået masser af nus og kærlighed. Valdemar var super hurtig til at svare på beskeder, og var så sød at sende daglige opdateringer med billeder.
Sandra: Kærligste hundepasning

Sandra · Kærligste hundepasning

5.0 (12 Bookinger)
Herlev
1 Stamgæster
Vores kongepudelhvalp på 8 mdr blev passet i 12 dage hos Sandra, og det har været en meget tryg og god oplevelse, så vi med ro i maven kunne tage til udlandet. Sandra er meget rolig og udviser en virkelig god forståelse for hundens adfærd, og vores hund har hygget sig med Sandras to søde hunde. Vi ved at han ikke har følt sig ensom, men har hygget med godt selskab fra både hunde og mennesker. Vi fik en meget glad hund hjem, der er præcis så glad, som han var, inden vi tog på ferie! Vi fik løbende billeder og statusopdateringer, som gav smil og ro i løbet af ferien. Tak for et godt ophold Sandra!
Caroline: Aut. Veterinærsygeplejerske tilbyder hundepasning

Caroline · Aut. Veterinærsygeplejerske tilbyder hundepasning

5.0 (2 Bookinger)
Værløse
Caroline og hendes skønne hund Maggie har passet vores Carlo på 11 uger for første gang og vi har fra start af mærket stor tryghed og omsorg hos familien. Vi har kun de varmeste anbefalinger. Carlo har fået en ny og meget kærlig hunde ven i Maggie og samtidig en meget ansvarsbevidst og erfaren hunde elsker i Caroline og hendes kæreste Nicolai. Endnu engang tusind tak. Carlo ser frem til næste møde ❤️
Birgitta: Hundepasser med stort hjerte for hunde

Birgitta · Hundepasser med stort hjerte for hunde

5.0 (4 Bookinger)
Farum
Fin og kærlig pasning af vores Aja, der straks følte sig tryg og godt tilpas. Man kan straks mærke Birgitta er vant til hunde . Vi kommer meget gerne igen:)
Gina: Vi passer hund.

Gina · Vi passer hund.

Farum

Døgnpasning i Værløse

5 (20 Anmeldelser)
Hvis du skal forlade Værløse i et par dage, og ikke ved, hvem du skal efterlade din hund hos, kan du finde døgnpasning i Værløse.

En af vores hundepassere i Værløse vil tage sig af din hund i deres eget hjem og give den en varmere og mere hyggelig oplevelse end de kolde bure på et internat.

Gudogs døgnpasning er det bedste alternativ til internater i Værløse for dit kæledyr. Din hund vil føle sig hjemme, og du vil kunne rejse med ro i sindet og vide, at din hund er i gode hænder.