Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.

Tjeneste

Døgnpasning

Beliggenhed

Ballerup

Aflevering

dd/MM/yyyy

Afhentning

dd/MM/yyyy

Hunde

Hvor meget?

Hunde dagspasning i Ballerup

Find en pålidelig hundepasser i Ballerup til at tage sig af din hund i deres hjem.

Gudog Fordele

Dyrlæge dækning
Gratis aflysning
Godkendte hundepassere
Support og hjælp
Sikker betaling

Vælg blandt 10 pålidelige hundepassere til døgnpasning i Ballerup

Troels: Kærlig hundeferie hos 4 piger og deres forældre - holder pause til august

Troels · Kærlig hundeferie hos 4 piger og deres forældre - holder pause til august

5.0 (97 Bookinger)
Herlev
20 Stamgæster
Vi afleverede en glad hund og fik en glad hund hjem igen. Dejligt med billeder og små opdateringer. Det var trygt og rart at holde ferie mens vores hund var i omsorgsfulde rammer.
Signe: Dyreglad familie søger hunde

Signe · Dyreglad familie søger hunde

5.0 (6 Bookinger)
Smørum
1 Stamgæster
Kalender opdateret
Wilma har været så glad for at blive passet af Signe og hendes to børn i 3 døgn, at hun ikke ville med hjem ved afhentning 👏👏👏
Diana: Jeg passer din hund som var den familie 🐶💛

Diana · Jeg passer din hund som var den familie 🐶💛

Smørumnedre
1 Stamgæster
Kalender opdateret
Valdemar: Hundepasser

Valdemar · Hundepasser

5.0 (1 Bookinger)
Ballerup
Otto og Buster har haft en fest hos Valdemar! Der er ingen tvivl om, at de har fået masser af nus og kærlighed. Valdemar var super hurtig til at svare på beskeder, og var så sød at sende daglige opdateringer med billeder.
Basel: Fleksibel hundeelsker

Basel · Fleksibel hundeelsker

Herlev
Caroline: Aut. Veterinærsygeplejerske tilbyder hundepasning

Caroline · Aut. Veterinærsygeplejerske tilbyder hundepasning

5.0 (2 Bookinger)
Værløse
Caroline og hendes skønne hund Maggie har passet vores Carlo på 11 uger for første gang og vi har fra start af mærket stor tryghed og omsorg hos familien. Vi har kun de varmeste anbefalinger. Carlo har fået en ny og meget kærlig hunde ven i Maggie og samtidig en meget ansvarsbevidst og erfaren hunde elsker i Caroline og hendes kæreste Nicolai. Endnu engang tusind tak. Carlo ser frem til næste møde ❤️
Tanja: Boxer , Boston terrier “specialist “ ;-)

Tanja · Boxer , Boston terrier “specialist “ ;-)

5.0 (10 Bookinger)
Skovlunde
2 Stamgæster
Vores boxer basse elsker at komme på ferie hos Tanja og hindes familie.
Caroline: Veterinærsygeplejerske tilbyder hjælp

Caroline · Veterinærsygeplejerske tilbyder hjælp

5.0 (5 Bookinger)
Ballerup
Caroline trådte til med kort varsel og sørgede for, at Sif havde en dejlig dag. Vi kunne hente en glad og træt hund - og havde undervejs fået at par billeder og beskeder så vi vidste hvad der skete. Vi kan kun anbefale Caroline til alle!
Sandra: Kærligste hundepasning

Sandra · Kærligste hundepasning

5.0 (12 Bookinger)
Herlev
1 Stamgæster
Vores kongepudelhvalp på 8 mdr blev passet i 12 dage hos Sandra, og det har været en meget tryg og god oplevelse, så vi med ro i maven kunne tage til udlandet. Sandra er meget rolig og udviser en virkelig god forståelse for hundens adfærd, og vores hund har hygget sig med Sandras to søde hunde. Vi ved at han ikke har følt sig ensom, men har hygget med godt selskab fra både hunde og mennesker. Vi fik en meget glad hund hjem, der er præcis så glad, som han var, inden vi tog på ferie! Vi fik løbende billeder og statusopdateringer, som gav smil og ro i løbet af ferien. Tak for et godt ophold Sandra!
Heidi: Tryg og kærlig pasning

Heidi · Tryg og kærlig pasning

5.0 (9 Bookinger)
Skovlunde
1 Stamgæster
Vores hund, Tilde, er igen blevet passet hos Heidi og Basse -denne gang i 3 uger. Som sædvanlig er alt gået super fint både før og under pasningen. Heidi er sød og fleksibel, og hun får vores allerbedste anbefalinger.

Døgnpasning i Ballerup

5 (24 Anmeldelser)
Hvis du skal forlade Ballerup i et par dage, og ikke ved, hvem du skal efterlade din hund hos, kan du finde døgnpasning i Ballerup.

En af vores hundepassere i Ballerup vil tage sig af din hund i deres eget hjem og give den en varmere og mere hyggelig oplevelse end de kolde bure på et internat.

Gudogs døgnpasning er det bedste alternativ til internater i Ballerup for dit kæledyr. Din hund vil føle sig hjemme, og du vil kunne rejse med ro i sindet og vide, at din hund er i gode hænder.