Caja avatar

Hundepasning med aktivering og hygge

Caja

Stengade D St, 3000, Helsingør
5 Bookinger
2 Anmeldelser
16 fotos
se alle
16 fotos
se alle

Om Caja

Mit navn er Caja, jeg er 24 år gammel og bor i lejlighed med have i Helsingør med min kæreste monday på 25 år og vores lille Nora. Nora er en bichon havanias, som er god til andre hunde og derfor vil det kun være hyggeligt at have venner på besøg. Jeg har altid haft hund, både new foulænder og border collie, så er vant til hunde og alt hvad det indebærer. Jeg elsker at aktivere hunde, med små snuse øvelser eller tricks og gåture. Jeg vil meget gerne passe din hund, da hunde har en særlig plads i mit hjerte. 
Jeg arbejder hjemmefra, så er altid hjemme. Hvis jeg er væk er det ikke mere end 4 timer, hvilket ikke er tit. Og hvis din hund ikke kan så længe tilpasser jeg selfølgelig. Min kæreste er også hjemme fra eftermiddag og aften. Så din hund vil altid have nogle i nærheden, når den skal være væk fra sin familie. Vi ryger ikke og hvis du skulle ønske noget pleje, vil jeg meget gerne gøre det, da jeg elsker at pleje hundene og gøre dem fine. En pasning hos os vil der være åbent til at løbe fri rundt og hygge sig, det er indhegnet have. Vi vil gå ture og aktivere, pleje hvis ønsket og bare hygge og nusse. Hundene må godt sove i seng, ved siden på gulvet eller hvor end, så den føler sig tryg, hvis den skal sove væk fra sin familie. Nora kan med alle hunde, så der er ikke nogle krav til din hund, andet end den skal kunne med en tæve hund. Hvis den ikke er renlig endnu, er det også okay. Vi er åbent for det hele og vil passe godt på din hund. Vi har begge erfaring med hunde. Jeg har siden jeg kan huske haft en Newfoundlander- labrador og herefter en border collie, hvor jeg har fået forskellig erafaring. Og nu har jeg en bichon havanias, hvor jeg i den grad er vant til pels pleje og alt hvad der hører til. Jeg elsker hunde og vil nyde at møde forskellige hunde og racer. Min kæreste har boet med erhodesian ridgeback, hvor han også er vant til hvad det kræver at have hund og nyder at gå ture med hunde. Vi har en 3 værelses stue lejlighed i midten af Helsingør, her har vi dog en indhegnet have, men direkte udgang. Hunden er velkommen i alle rum. Vi bor til gågaden, men vi kan gå hvor der er mere roligt og hvor der er mere grønt, det kommer lidt an på hvad din hund er til. Jeg nyder at gå morgentur med min hund i gågaden, så den vender til lyde og byen, men tilpasser self dette efter din hund. Derudover hvis din hund er glade for alle hunde, tager vi nogle gange på strandtur eller skovtur, men mine forældre og den border collie de har. Hvis i vil se mere til nora kan det se på hendes Instagram @havaneseren_nora og ellers er i velkommen forbi og sige hej inden vi skal passe din hund😊 Du skal medbringe snor og sele\halsbånd, hvis den ikke er 100 % tryg ved pasning endnu så medbring gerne dens hundekurv eller et stykke legetøj med lugt fra jeres hjem, hundens normale hundemad og evt medicin😁 vi står gerne for alt andet som madskåle, hundeposer og godbidder, her kvalitets godbidder uden korn eller 100% naturlig tyggesnacks eller godbidder. Vi har også alt pleje af hunden og lakseolie til maden hvis det ønskes. Glæder mig til at høre fra dig🧡

Cajas hunde

Nora avatar
Nora
Bichon Havanais·Størrelse S·1 År, 1 Måneder

Cajas hjem

Total størrelse af udendørsområde: 60 m²

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Placering

2 anmeldelser

Caja har taget sig virkelig godt af vores hund! Hun har været sød til at sende billeder, hvilket har været rart. Hun har selv en dejlig hund, som vores hund har elsket at lege med.

Super god oplevelse. God kommunikation og Viggo havde en fest.

Caja

Stengade D St, 3000, Helsingør

Caja er midlertidigt utilgængelig

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!