Nadja avatar

Kærlig hundeentusiast

Nadja

Klosterhaven, 8800, Viborg
3 Stamgæster
17 Bookinger
3 Anmeldelser
Sidst set på
1 dag siden
Svartid
43 minutter
Accepterede bookinger
80%
Svarprocent
100%

Om Nadja

Hej alle hundeejere. Jeg hedder Nadja og bor i Viborg. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske og bor i en studielejlighed. Jeg arbejder ved siden af, med vagter på 8 timer i hverdage og weekender. Jeg har i de sidste 5 år passet en fantastisk og højt elsket fransk bulldog, men efter nogle års sygdom, gik han desværre bort i februar 2022. Jeg har ingen professionel erfaring, men jeg har været vant til at passe hund i perioder på op til flere uger. Jeg har mest været vant til hunde på op til maks 10 kg, og det vil jeg også foretrække, da jeg bor i en studielejlighed. Jeg foretrækker at gå flere ture om dagen, gerne i et skovområde eller i en hundeskov. Jeg er desuden vant til at hunden må sove med i sengen, men jeg er fuldt forstående, hvis det ikke ønskes. Jeg foretrækker at holde et 'hilse på'-møde noget tid forinden med hund og ejer(e), hvor vi f. Eks går en tur sammen, så vi kan se hinanden an, og derefter er I velkomne til at se mit hjem, så du/I ved hvor jeres hund vil blive passet. Jeg kan tilbyde: - Masser af gåture, leg og overnatning - Jeg har selv en mindre hundeseng (passer til en fransk bulldog), madskåle og diverse legetøj - Pasning i ferier og weekender (jeg kan have vagter på arbejdet i disse perioder) Jeg forventer: - At hunden kan være alene hjemme, da jeg har vagter forskellige dage på 8 timer - At hunden ikke gør, hvis den er alene - At hunden ikke ødelægger ting unødvendigt - At I stiller mad, legetøj, godbidder m.m. til rådighed Jeg har været vant til hunde, der kan med andre hunde og småbørn, men ellers informer mig gerne, hvis jeres hund ikke kan dette. Jeg håber dette har fanget jeres interesse, og du/I er velkomne til at kontakt mig, hvis du/I har spørgsmål. Mvh Nadja

Nadjas hunde

Nadja har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
210kr.
Helligdagspris
225kr.
Pris for ekstra hund
210kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 1 dag siden

Placering

3 anmeldelser

Fantastisk sted 🤗 Kan godt mærke, at Nadja er vant til at passe hinde 🐶 Vi var på besøg hos Nadja et par dage før pasningen. Nadja er rigtig sød og imødekommende, og vi var helt trygge ved at overlade Simba til hende. Simba var blevet passet og luftet efter alle kunstens regler - og vi vil ikke tøve med at booke Nadja en anden gang 🥹

Der er trygt og godt at aflevere Leia hos Nadja. Leia føler sig hjemme og er glad og i højt humør, når jeg afleverer hende hos Nadja, hvor hun får masser sf opmærksomhed. Varmeste anbefaling herfra.

Vores hund Eddie er meget glad for at komme hos Nadja. Det er helt tydeligt at han har haft det godt, når han har været hos hende.

Nadja

Klosterhaven, 8800, Viborg

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!