Mari avatar

Hundepasser med god erfaring

Mari

Odinsgade ., 5000, Odense
3 Stamgæster
11 Bookinger
1 Anmeldelser

Om Mari

Vi er et par bestående af Mari på 23 der læser medicin og Jakob på 22 der læser HA/jur som begge er meget glade for hunde. Vi er begge vokset op med hund, og har passet hund for familie og venner førhen. Eftersom vi rigtig gerne vil, men ikke må holde kæledyr i vores lejlighed fast, er det at hjælpe andre med deres hunde en super mulighed. Vi har god erfaring med at passe både små og større hunde, selvstændigt og sammen, og glæder os altid til en mulighed for at passe. Alle hunde i mine billeder er hunde jeg har passet, både over en weekend og en hel uge.

Maris hunde

Mari har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde

Placering

1 anmeldelse

Mari og Jakob har passet vores to Cocker Spanieler i 5 dage, mens vi har været ude og rejse. De får vores bedste anbefalinger. Vi fik lov til at komme på besøg med hundene, inden de skulle passes, så vi lige kunne se om kemien passede. Vi var helt trykke ved at lade dem være hos dette skønne, unge par. Mens vi var afsted, fik vi billeder og beskeder, så vi vidste vores hunde havde det godt. Vi kunne slet ikke mærke på hundene, at vi havde været væk. Hvis vi skal bruge pasning igen, håber vi at kunne bruge Mari og Jakob.

Mari

Odinsgade ., 5000, Odense

Mari er midlertidigt utilgængelig

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!