Hasse avatar

Aktivt og hundeglad par i Humlebæk

Hasse

Teglgårdsvej, 3050, Humlebæk
7 Stamgæster
43 Bookinger
8 Anmeldelser
Hekla, Tango, Polka og Cora
Hekla og Line
Alva
28 fotos
se alle
28 fotos
se alle
Sidst set på
cirka 13 timer siden
Svartid
cirka 6 timer
Svarprocent
100%

Om Hasse

Vi, Line (28) og Hasse (27) er bosiddende i Humlebæk og vi elsker hunde i alle afskygninger! OBS! pga. flytning per 1/5 vil vi kun tilbyde pasning i hundens eget hjem den kommende tid. Line arbejder til daglig på kontor og Hasse arbejder med ejendomsservice. I vores fritid holder vi begge af at være aktive, hvad enten det er udenfor i vores lækre Nordsjællandske natur eller i det lokale fitnesscenter. Vi er begge vokset op med hunde, men har på nuværende tidspunkt ikke valgt at anskaffe egen hund, da vi først vil have skiftet lejlighed ud med hus og have inden da. Vi har fundet en stor glæde ved at passe hunde. Det er en fornøjelse at lære en masse forskellige racer bedre at kende og samtidig få lov at dele ud af vores kærlighed til jeres firbenede venner. Vi elsker at tage hundene med ud på oplevelser, og heldigvis har Humlebæk og omegn det hele at byde på. Vi afveksler gerne lufteturene både ved vandet, i skovene eller i vores dejlige by. Derudover kører vi også ud i det blå, for at se og udforske nye områder. Ønskes der pasning i hverdage, forventer vi at din hund kan være alene hjemme mens vi er på arbejde. Så hvis du mangler pasning, så tjek gerne vores kalender og se om vi har tid. Vi har erfaring med alle størrelser hunde, det værende de små/mellem/store sofaputtere, aktive vildbasse og legesyge bøller. Så tøv endelig ikke med at sende os en besked.

Hasses hunde

Hasse har ikke hunde i hjemmet

Hasses hjem

Altan

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
350kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Hund og hus

I dit hjem
400kr.
Helligdagspris
550kr.
Pris for ekstra hund
400kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Tilgængelighed

april 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 13 timer siden

Placering

8 anmeldelser

Vi var lidt bekymrede for om Zog ville være for meget at håndtere, men allerede efter første møde med Hasse og Line lettede det vores bekymringer. Det er tydeligt at mærke at de har erfaring med hunde og kan klare flere forskellige typer. Zog har typisk svært ved at falde til ro nye steder, men de virkede til at berolige ham uden besvær. Det var også skønt med updates over SMS med billeder. Vil helt klart anbefale dem og vi vil helt sikkert i fremtiden kontakte dem, hvis vi skulle få brug for pasning af vores hund :)

Det var en rigtig god og tryg oplevelse for både Luma og os, at hun blev passet hos Hasse og Line! Luma er en reserveret hund, men hun blev hurtigt meget tryg og glad. Det er tydeligt, at de har en stor erfaring med mange forskellige hunderacer.

Vi har være yderest tilfreds med Hasse og Line som har taget sig af vores hund Winston. Vi kan give vores varmeste anbefalinger til andre, og vil helt sikkert håbe på at de kan passe Winston næste gang vi skal på ferie.

Hasse

Teglgårdsvej, 3050, Humlebæk

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!