Louisa og Jennifer avatar

Hundepasning, der kommer fra hjertet.

Louisa og Jennifer

Kærmindestien, 3390, Hundested
2 Stamgæster
11 Bookinger
5 Anmeldelser

Om Louisa og Jennifer

Som mor og datter udgør vi et perfekt team "hundepasning", da vi deles om de opgaver, det indebærer. Vi deler en stor kærlighed til hunde, og vi har selv haft hund i mange år. Vi ville gerne have hund igen, men på grund af vores arbejdsomstændigheder lige nu, er det mere oplagt at tilbyde hundepasning. Din hund vil hos os blive overøst med opmærksomhed og omsorg. Den vil komme på dejlige gåture i Hundesteds natur, hvor der er masser af dejlige steder at udforske. Vi har begge mange års erfaring med hunde og derudover også erfaring med en del andre slags dyr, bl.a. katte, heste og kaniner. Vi holder meget af alle slags dyr! Vores syn på dyr rummer en stor forståelse for, at alle hunde er små personligheder med egne oplevelser og behov. Dyr skal lyttes til og "tales" med. God hundepasning indebærer en føling med, hvordan hunden har det, og at kunne aflæse dens signaler. Vi respekterer fuldt ud de ting, som du måtte have behov for, at vi tager hensyn til vedrørende din hund. Det kan være særlig kost, allergier, ting hunden er bange for, eller ting som gør den særlig tryg og glad. Vores arbejde som hundepassere er lykkedes, hvis både du og din hund har følt jer godt taget imod og godt behandlet. For tiden passer vi primært hunde, hvis der er tale om døgnpasning. Vi tilbyder pt kun at lufte hunde/give mad oa. hvis der er tale om hunde i vores nærområde. Vi passer kun hunde på dagsbasis, hvis hunden kommer hjem til os. Vi vil altid gerne lige møde jeres hund inden vi skal passe den. Det sikrer at vi er det rigtige match til jeres hund, og det giver hunden en tryghed at den "kender" os og vores hjem, inden den bliver afleveret til pasning. Derfor ser vi gerne at I lige kontakter os for et kort besøg, inden I booker pasning i vores kalender. Vi ser frem til at møde dig og din hund :) Bh Louisa og Jennifer

Louisa og Jennifers hunde

Louisa og Jennifer har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
450kr.
Helligdagspris
450kr.
Pris for hvalp
450kr.
Pris for ekstra hund
450kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg
Inkluderer hvalpe

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
350kr.
Helligdagspris
350kr.
Pris for hvalp
350kr.
Pris for ekstra hund
350kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
400kr.
Helligdagspris
400kr.
Pris for hvalp
400kr.
Pris for ekstra hund
400kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 8 måneder siden

Placering

5 anmeldelser

Vi har kun godt at sige om Louisa og Jennifer - hele vejen igennem en oplevelse af tryg, engageret og kærlig pasning af vores hund Sally. De varmeste anbefalinger fra os!

Vi fik passet vores lille Albert af Louisa, og vi kunne ikke have fundet nogen der var mere kærlig og omsorgsfuld overfor ham. Evigt taknemlig for at hun gør sig så umage. Hvis du vil det bedste for din hund så vælg pasning her.

Vi har netop fået passet vores 2årig hanhund - Darwin - hos Louisa og Jennifer. Og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Fra den første telefonsamtale mærkede vi et tydeligt engagement til det at passe hunde. Og ved det første fysiske møde (som fandt sted inden selve pasningen) udviste både Jennifer og Louisa stort overskud, kyndig omgang med Darwin og stillede en masse spørgsmål som kunne klæde dem på til at give Darwin den bedst mulige oplevelse. Nu har vi netop hentet Darwin, der efter 2 dage, naturligvis var træt. Men, selv om Darwin havde savnet os, så var det også tydeligt at han allerede havde knyttet et tillidsbånd til Louisa. Så det er med stor sikkerhed at vi anbefaler Louisa og Jennifer. Som efter denne oplevelse er blevet vores foretrukne pasning til Darwin (næste gang det bliver en nødvendighed).

Louisa og Jennifer

Kærmindestien, 3390, Hundested

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!