Dogley Banner
Dogley er nu en del af Gudog-familien! Du kan logge ind med dit Dogley login. Find en kærlig hundepasser i nærheden af dig ved brug af Gudog. Facebook login er ikke tilgængelig i øjeblikket. Hvis du ønsker at logge ind nu, kan du gøre det med din e-mail og nulstille dit password.
Eira avatar

Hundeglad norsk pige

Eira

Funder Tværvej, 8600, Silkeborg
3 Stamgæster
24 Bookinger
8 Anmeldelser

Om Eira

Jeg er en erfaren hundeeier fra Norge som har kommet til Silkeborg for å spille håndball. Jeg eier selv en hund, av rasen Leonberger, som bor i Norge per dags dato. Jeg er oppvokst med hund av typen rottweiler, doberman/schäfer og bernen sennen. Hund er et stort savn i min nye hverdag her i Danmark og jeg er derfor svært interessert i å passe din hund, både store og lille hunder. Jeg er glad for å ha kommet til Silkeborg med slik flott natur og gode muligheter til skogsturer. Jeg kan tilby gåturer med din hund og lek i haven.

Eiras hunde

Eira har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Placering

8 anmeldelser

Oscar blev passet af Eira i forbindelse med at jeg skulle på kursus. Det var første gang for ham, men en super oplevelse for både Oscar og mig. Fik en træt, glad, og velstimuleret hund hjem. Fik dagligt et billede og kunne se han var tilfreds og trivedes, så jeg var også helt tryg ved at han var der hele vejen igennem. Eira vil uden tvivl være første valget næste gang jeg skal bruge pasning.

Eira is a great young girl who took care of our Luna for 4 days with commitment. Every day she sent us a photo and short information about what they were doing and how Is Luna. It made me more confident that our Luna was doing well. I recommend Eire wholeheartedly.

Fik en glad og træt hund hjem efter 2 dages pasning, hvilket er det bedste tegn på, at alt er gået godt. Eira er desuden fleksibel at indgå pasningsaftaler med.

Eira

Funder Tværvej, 8600, Silkeborg

Eira er midlertidigt utilgængelig

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!