Jannie avatar

Kærlig børnefamilie med stor erfaring i hunde

Jannie

Nørregade, 7430, Ikast
3 Stamgæster
17 Bookinger
8 Anmeldelser
Svarprocent
100%

Om Jannie

Vi er en børnefamilie bosat i centrum af Ikast. 3 børn i alderen 2,5, 7 og 11år. Vi er vokset op med hunde gennem hele livet. I 2020 måtte vi sige farvel til vores bokser på 40 kg pga. alderdom og sygdom. Vi elsker hunde, men vi er ikke klar til at anskaffe os vores egen hund på fuldtid igen... Derfor vil vi i stedet rigtig gerne passe og nusse om din hund <3 Vores store børn har lært, at man skal behandle alle dyr med respekt og nænsomhed. De tilpasser deres adfærd til hundens personlighed - uanset om det er en rolig nussegris eller en legesyg spirrevip :) Den bette dreng på 2,5 år er meget interesseret i hunde, og vi er opmærksomme på at passe på… men meget vigtigt er at hunden er børnevenlig og ikke bange for impulsive bevægelser fra børn, når de leger. Din hund vil blive topforkælet med omsorg og opmærksomhed hos os! Vores ønsker til den hund vi skal passe: - hanhunde skal helst være kastereret. - renlig - børnevenlig - velopdraget - skal kunne sove selv på stueplan (vi har soveværelser på 1. Sal) - skal kunne være alene hjemme Min mand og jeg arbejder begge to, men har fleksible arbejdstider. I hverdagene vil hunden være alene hjemme ca fra kl 7.30-15.30. Vores have er kun delvist indhegnet, men vi passer altid på, når vi lufter hunde vi ikke kender - vi beholder snoren på og i samråd med ejer tager vi snoren af. Vi leger i haven og går mange ture på fortov rundt i byen.m

Jannies hunde

Jannie har ikke hunde i hjemmet

Jannies hjem

Total størrelse af udendørsområde: 800 m²

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
200kr.
Pris for ekstra hund
200kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
200kr.
Pris for ekstra hund
200kr.
Jeg passer alle størrelser hunde

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 2 måneder siden

Placering

8 anmeldelser

En dejlig familie hvor man trygt kan efterlade sin hund. Super tilbagemeldinger under hele perioden og det ses tydeligt at der er fokus på hundens trivsel. Familien kan i høj grad anbefales

Baxi er blevet passet hos Jannie og hendes familie i 10 dage. De har været rigtig søde til at tage sig af ham. Han har fået mange gåture og hyggestunder med børnene. Det var tydeligt at han var faldet godt til da der lige gik nogle sekunder inden han ville kendes ved mig. Kan varmt anbefale familien.

Vi havde vores hund passet hos Jannie, som var rigtigt god oplevelse. Overskuds familie som elsker at lege og nusse omkring hunden. Vores Silver virkede glad og tilpas da vi hentede ham. Vi fik også billeder og besked i løbet af pasning. Det er helt sikkert det første sted, hvor jeg vil have min hund passet en anden gang.

Jannie

Nørregade, 7430, Ikast

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!