Michael avatar

Charterferie for hunde

Michael

Danmarksgade, 6261, Bredebro
8 Stamgæster
42 Bookinger
10 Anmeldelser
7 fotos
se alle
7 fotos
se alle

Om Michael

Jeg ELSKER hunde! Jeg er af den opfattelse, at en gåtur bliver langt bedre når vi får selskab af en hund. Derfor vil jeg elske at få selskab af en hund, uanset om vi så skal på stranden, på eventyr i skoven, eller nyde tilværelsen på sofaen derhjemme. Udover at være lokal hundelufter, har jeg også brugt en del timer på diverse hundeinternater I Asien, både som frivillig og som besøgende. Som frivillig har jeg på daglig basis været med til de daglige gøremål som fodring, rengøring, give hundene et bad, og vigtigst af alt; gå lange ture og socialisere med hundene. Værd at nævne er, at jeg i Thailand fik ansvaret for en mindre gruppe hunde, der alle havde problemer med aggressiv adfærd, angst eller lignende. Det har til tider været lange dage, men til gengæld også vigtigt fundament for min forståelse for hundes kommunikation til os. Rent teoretisk forsøger jeg løbende at gøre mig klogere på hundes adfærd og tankegang. Senest har jeg afsluttet kurser i angst blandt hunde via Centre Of Excellence og kognitiv tænkning blandt hunde hos Duke University. Dertil har jeg selvfølgelig også en bogreol der langsomt får tilføjet et nyt eksemplar af bøger omkring hundeadfærd i ny og næ. Alle lister og referencer kan selvfølgelig sendes på forespørgsel. Af praktiske hensyn: Jeg har selv en jack russel terrier (hun). Hun er generelt meget nysgærrg og ivrig på at hilse og lege med andre hunde. Dog har hun tendens til at være bange for hunde fra labrador størrelse og opad og/eller sorte hunde. Derfor forud for døgn- eller dagspasninger, er det vigtigt for mig at arrangere et hils-på-møde, for at sikre os, at hundene kan sammen. - Jeg bor i hus med indhegnet baggård og uden indhegnet have, hvorfor hunden(e) får minimum fire gåture om dagen. Derudover benytter jeg en lang snor på 5-10 meter til gåture, samt en på 30 meter på åbne arealer, så hunden stadig får følelsen af at være fri. - Til transport til eksempelvis stranden, skove eller lign, har jeg ikke noget bur monteret i bilen. Jeg har i stedet en sikkerhedssele til at spænde fast om en hunde-sele for mest mulig trafiksikkerhed. - Når jeg arbejder, vil jeg være væk 9-10 timer ad gangen derfor er det vigtigt hunden(e) kan være alene i den tid. - Min kalender viser ikke hvornår jeg arbejder og hvornår jeg har fri. Den viser i stedet for, hvornår jeg er ledig til at tage imod bookinger generelt, da jeg også tilbyder Visit og Mad & luftning. Jeg er derfor åben til at besvare bookingforespørgsler, for at afklare, om hunden(e) kan passes mens jeg er på arbejde eller ej.

Michaels hunde

Michael har ikke hunde i hjemmet

Michaels hjem

Total størrelse af udendørsområde: 15 m²

Terrasse

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg kan give injektionsmedicin
Jeg har kvalifikationer indenfor dyrepasning
Jeg har arbejdet som frivillig på dyreinternater

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
130kr.
Helligdagspris
50kr.
Pris for hvalp
130kr.
Pris for ekstra hund
130kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hund og hus

I dit hjem
500kr.
Helligdagspris
550kr.
Pris for hvalp
500kr.
Pris for ekstra hund
500kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

maj 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 3 måneder siden

Placering

10 anmeldelser

Vi har brugt Michael som hundepasser til vores Airedale Terrier Oskar i tre døgn. Efter hilse på besøget havde vi en god mavefornemmelse og syntes, Michael satte sig grundigt ind i Oskars pasning og vaner. Vi var helt trygge ved at aflevere Oskar der, og det var dejligt at få en sms undervejs, så vi kunne høre, at alt var godt. Det var da også en glad men træt hund, vi hentede. Vi er allerede ved at booke næste pasning, så vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Michael.

Vi mødtes hos Michael med mål for at vores unghundetæve skulle passes i efterårsferien. Han var yderst professionel og dybdegående med spørgsmålene omkring vores hund, og noterede alt ned med største omhu. Det er også tydeligt i hjemmet, at han lever og ånder for hunde, med billeder på væggen og masser(!) af bøger på bogreolen om hunde. Vores hund blev så (desværre) ikke passet hos ham i efterårsferien pga en anden booking, så det blev senere. Han kom endda og hentede hende hos os, før tid (men selvfølgelig efter aftale), og mens hun var hos ham, fik vi ofte billeder og beskeder om hvordan det gik. Og vi fik en dejlig træt hund med hjem, så det er helt tydeligt at hun har haft det godt der. Vi vil til enhver tid anbefale Michael og forsøge at bruge ham igen til pasninger af vores hund!

Vi har fået vores hund passet ved Michael i efterårsferien. Det var en rigtig god oplevelse. Han har et rigtig godt tag på hunde (og overbeskyttende hundforældre

Michael

Danmarksgade, 6261, Bredebro

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!