Theresa avatar

Sød ,rolig og omsorgsfuld hundepasser

Theresa

Hjortestien, 6800, Varde
2 Stamgæster
9 Bookinger
3 Anmeldelser
9 fotos
se alle
9 fotos
se alle
Sidst set på
5 dage siden
Svartid
cirka 2 timer
Svarprocent
100%

Om Theresa

Hej ! OBS JEG HAR LEDIGE DATOER TILBAGE I SOMMERFERIEN d. 28/7 - d. 11/ 8 eller derimellem, skriv endelig for mere info Mit navn er Theresa. Jeg er 32 år gammel og bor i Varde med min kæreste. Jeg elsker hunde og har som barn og teenager gået meget med nabolagets hunde . Jeg har igennem næsten 13 år haft hund , Nico, en dejlig Bichon Havanaise , som jeg desværre måtte sige farvel til for et par måneder siden. Jeg er blevet god til at aflæse hunde og kan bidrage med et roligt sind, da jeg ved, det gør meget, at man er rolig, men bestemt, så hunden føler sig tryg. Vi har bil og har derfor mulighed for og køre i skoven eller strand med den hund vi passer. Jeg har dog ASTMA, SÅ JEG TILBYDER KUN pasning i min egen lejlighed, HVIS HUNDEN ER EN ALLERGIVENLIG RACE. Jeg går hjemme pt, så jeg har meget tid og meget at give af. Jeg håber, jeg kunne lyde som den rigtige hundepasser for dig. Glæder mig til at høre fra /dig jer! Mange hilsner Theresa.

Theresas hunde

Theresa har ikke hunde i hjemmet

Theresas hjem

Total størrelse af udendørsområde: 82 m²

Altan

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
220kr.
Helligdagspris
375kr.
Pris for hvalp
220kr.
Pris for ekstra hund
220kr.
Jeg passer hunde op til 45 kg
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
185kr.
Helligdagspris
315kr.
Pris for hvalp
185kr.
Pris for ekstra hund
185kr.
Jeg passer hunde op til 45 kg
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

april 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 5 dage siden

Placering

3 anmeldelser

Meget tilfreds og det gik rigtig godt. Vi fik masser billeder og videoklip fra Theresa. Og blev orienteret hvordan det går med Milo.

Jeg er ikke i tvivl om at Ludwig (bichon havanais) har haft god og tryg uge hos Theresa med masser af opmærksomhed, oplevelser men også hensyntagen til, at han var i et nyt hjem. Allerede ved vores besøg inden pasningen oplevede vi, at Theresa har stor erfaring med hunde. Det var første pasning udenfor vores nærmeste familie, men vi var helt trygge efter første besøg. Undervejs fik vi billeder mm og Theresa holdt os godt orienteret undervejs. Vi fik en tilpas og træt hund hjem, men han har også fået mange nye indtryk, og dertil er han ikke vant til lejlighed, hvor der jo er flere lyde end hjemme. Vi vil helt sikkert få Ludwig passet hos Theresa igen, hvis det passer i kalenderen. De bedste anbefalinger herfra :-) Susanne

Vi var heldige at have vores hund passet av Theresa. Det var første gang for vores hund at tilbringe en uge uden os og vække fra hjemmet. Theresa passede meget godt på hunden og sørgede for, at han havde det godt hos hende, forblev fysisk og mentalt aktiv og slappede af, når han havde brug for det. Hun behandlede separationsangst meget godt for begge parter - hunden og os: hunden fik lige så meget opmærksomhed som han havde brug for (og endnu mere

Theresa

Hjortestien, 6800, Varde

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!