Jonas avatar

Par savner hunde i vores liv

Jonas

Hesseløgade, 2100, Frederiksberg
4 Stamgæster
65 Bookinger
5 Anmeldelser

Om Jonas

Vi er et par i midt/slut-tyverne, Cecilia og Jonas, som savner og elsker at have hund(e) i vores liv. Vi er begge vokset op med hund, henholdsvis Labrador og Kongepuddel, og har derudover nydt at passe venners og families hunde de senere år - erfaring er der dermed masser af :) Jonas er uddannet som geograf og arbejder som klima advisor, og Cecilia er uddannet indenfor sustainable design og arbejder med E-commerce. Vi glæder os til at møde jer og jeres hunde! Bedste hilsner, Cecilia og Jonas

Jonass hunde

Jonas har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Hund og hus

I dit hjem
350kr.
Helligdagspris
50kr.
Pris for hvalp
350kr.
Pris for ekstra hund
350kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 9 måneder siden

Placering

5 anmeldelser

Vi bookede i juli måned Jonas og Cecilia til at passe vores Berner Sennen i 4 dage i vores eget hus. Det har udelukkende været en positiv oplevelse. Hunden var glad, huset var fint - og ingen tvivl om, at vi gerne vil hyre Jonas og Cecilia en anden gang!

Jonas og hans kæreste Cecilia lufter vores hund fast. De er begge meget søde, imødekommende og ikke mindst udstyret med en god forståelse for hunde. Til trods for, at vores unghund til tider kan være noget af en mundfuld, så tager Jonas og Cecilia det i stiv arm og kommer med jævnlige opdateringer om, hvordan det går. Vi kommer altid hjem til en glad og tilfreds hund. Kam varmt anbefales.

Vi havde booket Jonas og Cecilia til at passe vores hund i 5 dage. Det var første gang vi prøvede dette og var naturligvis spændte på hvordan alting ville gå.... men vi må sige at alt forløb fuldkommen problemløst!.. Man bliver hurtigt trygge ved både Jonas og Cecilia og det samme gjorde vores hund. De lytter til hvad du fortæller om hundens behov og passede den til fuld tilfredshed. Vi fik et par billeder og sms så vi ku se at alt var i orden. Huset blev efterladt i fineste stand, ikke en finger kan sættes på det heller. Vi kan varmt anbefale at få hunden passet hos Jonas og Cecilia og vi vender gerne selv tilbage en anden gang.

Jonas

Hesseløgade, 2100, Frederiksberg

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!