Charlotte avatar

Erfaren passer med mange faste kunder

Charlotte

Schulin Parken, 4340, Tølløse
3 Stamgæster
24 Bookinger
8 Anmeldelser
44 fotos
se alle
44 fotos
se alle
Sidst set på
3 dage siden
Svartid
cirka 2 timer
Svarprocent
100%

Om Charlotte

Har du behov for pasning af din hund? Ønsker du, ligesom mig, ikke at putte noget af det dyrebareste, du har, i et bur i en kold og larmende hundepension? Så er du kommet til det rette sted. Hos mig får din hund en rolig ferie hos en kompetent og erfaren hundepasser, hvor der er masser af tid til leg, gåture, nus og afslapning. Jeg tilpasser mig hundens behov for aktivitet, spise, pleje og søvn. Vi tager hensyn til hundens vaner, og er de vant til at ligge i møbler og seng, er dette også tilladt hos os. Vores familie består af mig, Charlotte, far, Martin, Mathias på 15 og Silje på 13. Børnene har helt styr på, hvordan man håndterer hunde, og de kommer ikke til at indgå i pasningen. Jeg er uddannet sygeplejerske, arbejder som vikar. Og kan derfor tilpasse vagter, så jeg har fri når vi passer hunde, hvis booking sker i god tid. Martin arbejder som ingeniør. Vi har Ditto, som er en Cavalier King Charles Spaniel, han er en meget rolig, tålmodig, og utrolig glad hund. Han er dog døv, har har smerter grundet medfødt sygdom, så han er ikke særlig legesyg. Så for at passe på ham, passer vi ikke hvalpe eller legesyge hunde. Rolige ældre hunde, med et godt hundesprog er meget velkommen både hos os og Ditto. Han er kastreret, 6 år gammel og vejer 8 kg. Vi bor i et stort hus i Tølløse med en lukket have tæt på mark og skov. Vi anbefaler, at vi mødes 1-2 gange inden første pasning, så I og hunden kender os, vores hund og hjemmet. Pasning er en tillidssag for ejer og hund, så vi synes, dette møde er vigtigt for, at alle kan føle sig trygge. Jeg anvender og har været til træning i positiv forstærkning og belønningsbaseret hundetræning. Vi sender meget gerne billeder og updates under pasningen, hvis dette ønskes :) Vi glæder os meget til at møde jer og jeres hund :)

Charlottes hunde

Ditto avatar
Ditto
Cavalier King Charles Spaniel·Størrelse S·7 År, 3 Måneder

Charlottes hjem

Total størrelse af udendørsområde: 600 m²

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin
Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
300kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for ekstra hund
300kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
80kr.
Helligdagspris
100kr.
Pris for ekstra hund
80kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
225kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for ekstra hund
225kr.
Jeg passer hunde op til 18 kg

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 9 dage siden

Placering

8 anmeldelser

Mingus har igen været passet til hans store tilfredshed hos Charlotte og hendes familie, og ikke at forglemme Ditto, deres egen hund. Vi er altid glade for at aflevere Mingus hos familien, og han elsker at være hos dem. Så næste gang vi skal rejse, booker vi først, når vi ved, om der er plads hos dem.

Vi har lige haft Mingus passet hos Charlotte i en uge, og Mingus og Ditto (deres egen hund) havde det hyggeligt sammen. I det hele taget har Mingus haft det rigtig godt, og vi er meget trygge ved at lade familien passe ham, næste gang vi skal på ferie uden hund Vibeke

Vi fik passet vores Cavalier i fem dage mens vi var på ferie. Vi følte os helt trygge ved at lade Alba blive passet af Charlotte, der var både imødekommende, rolig og god til at give hende kærlig opmærksomhed. Der var samtidig styr på de ting, der skulle spørges ind til, så Alba kunne få et så godt ophold som muligt. Vi vil klart anbefale Charlotte og kommer helt sikkert til at booke hende igen:-)

Charlotte

Schulin Parken, 4340, Tølløse

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!