Pernille avatar

Dedikeret hundelufter i Vejle Øst

Pernille

Bryggervangen, 7120, Vejle
1 Stamgæster
6 Bookinger
3 Anmeldelser

Om Pernille

Jeg er hundelufter og lufter hver dag 5-7 hunde i flok. Jeg henter hundene midt på dagen og kører til et hundevenligt område hvor de kan løbe, lege, snuse og socialisere med hinanden i en times tid eller mere. Jeg følger op på igangværende træning og jeg træner hundene i indkald med fløjt. Det koster 125kr pr gang. Om mig: Jeg er en kvinde på 49 år. Jeg går hjemme. Jeg har haft hund hele mit voksenliv og de har altid været velopdragne. Jeg har altid gået til hundetræning med mine hunde, og nyder den kontakt der er, når vi arbejder sammen. Jeg har også gennem årene passet mange hunde. Derudover har jeg i mange år haft kat, undulater, marsvin og kaniner. Jeg nyder at gå lange ture både på åbent land, i skove, hundeskove og ved stranden. Jeg bor sammen med min kone og vores 2 drenge på 10 og 12 år og vores FT spaniel på 13 år Asja og vores eurasier/schæfer på 2 år Vigga.

Pernilles hunde

Pernille har ikke hunde i hjemmet

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
500kr.
Helligdagspris
600kr.
Pris for hvalp
500kr.
Pris for ekstra hund
500kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
125kr.
Helligdagspris
250kr.
Pris for hvalp
125kr.
Pris for ekstra hund
125kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
400kr.
Pris for hvalp
250kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 9 måneder siden

Placering

3 anmeldelser

Vi har netop fået passet vores store glade flatcoated retriever hos Pernille og hendes familie. Det er første gang vi har prøvet en privat hundepasser, så vi var lidt spændte. I ugen op til han skulle passes mødtes jeg med Pernille og hendes to hunde til en god gåtur, så vi kunne aftale nærmere og de tre hunde lige kunne hilse. Allerede der havde jeg en rigtig god mavefornemmelse, som viste sig at holde stik. Pernille har holdt os opdateret, hun har sendt skønne billeder og videoklip af en glad hund der fik skønne gåture, leg i haven og afslapning i hjemlige omgivelser i Pernilles stue. Da vi var hjemme igen havde vi en glad og træt hund, helt uden det stress vi nogle gange har oplevet, når han har været i pension. Vi kommer helt sikkert til at bruge Pernille igen, og vi vil varmt anbefale hende og hendes familie som et skønt sted at få passet sin hund. Han har haft det fantastisk!!!

Vi valgte Pernille og hendes familie til pasning af i 14 dage, fordi vores 3-benede hune Laika har brug for masser af menneskelig kontakt og omsorg. Pernille virkede som det perfekte match, og vi blev ikke skuffet!: Laika var ked af det, da hun blev afleveret, men Pernille trøstede med gåture, svømmeture og godbidder, og derefter havde Laika vist en fest med drengene og Asja. Pernille sendte emails og fotos, og vi kunne slappe helt af og nyde, at Laika var i de bedste og kærligste hænder. Vi er superglade for vores valg af pasning, og vi vil uden tøven bruge Pernille igen, hvis vi får brug for pasning.

Det har været en dejlig oplevelse, at Hannibal kunne blive passet af Pernille og hendes familie. Hannibal mødte Pernille og Asja et par uger før vi skulle på ferie. Efterfølgende havde Hannibal en dag hjemme hos Pernille. Vi havde gode samtaler omkring pasningen. Hannibal har udfordringer bla. Med at møde nye mennesker. Men det har Pernille og familie klaret så flot. Hannibal blev afhente af Pernille da vi skulle rejse. Har løbende på ferien fået skønne billeder på min tlf. STOR TAK!

Pernille

Bryggervangen, 7120, Vejle

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!