Ditte avatar

Hundepasning i Frederiksværk med stor have og skov.

Ditte

Skovmosevej, 3300, Frederiksværk
9 Stamgæster
35 Bookinger
5 Anmeldelser
Sidst set på
4 dage siden
Svartid
21 minutter
Svarprocent
100%

Om Ditte

Mit navn er Ditte, og jeg er 30 år. Jeg bor til dagligt i hus sammen med min egen hund Enzo. Jeg har en stor passion for dyr generelt og har passet hunde siden 2018 og nyder det utrolig meget. Vi bor i Frederiksværk ud til Brødemoseskov hvor der er rig mulighed for dejlige gåture. Til huset tilhører der en kæmpe grund, hvor 4000 kvm2 er indhegnet, så der er godt med løbeplads til alles behov. Når vi ikke er uden for eller ude at gå så kommer hundene med ind i huset da det er vigtigt for mig at de hunde jeg passer har det godt når de er på besøg og kan fungere som en del af flokken, da jeg jo har min egen hund også. Enzo er en Eurasier på snart 2 år, han er kemisk kastreret og har gået til træning siden han var hvalp. Hvis du har nogle specielle ønsker i forhold til pasning, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig, så skal vi nok finde ud af noget. Jeg glæder mig til at passe din hund. -English below- My name is Ditte and I'm 30 years old. I live in Frederiksværk with my own dog Enzo. I have a great passion for animals in general and have been looking after dogs since 2018 and enjoy it immensely. We live in Frederiksværk next to Brødemoseskov, where there are plenty of opportunities for lovely walks. The house has a huge plot of land, where 4000 m2 is fenced, so there is plenty of space to run around for everyone's needs. When we are not outside or out for a walk, the dogs come into the house as it is important to me that the dogs I look after feel good when they are visiting and can function as part of the pack, as I have my own dog too. Enzo is a Eurasian almost 2 years old, he is chemically neutered and has been training since he was a puppy. If you have any special wishes in relation to care, please do not hesitate to contact me and we will probably figure something out. Im looking forward to take care of your dog.

Dittes hunde

Enzo avatar
Enzo
Eurasier·Størrelse L·3 År, 2 Måneder

Dittes hjem

Total størrelse af udendørsområde: 4000 m²

Have

Flere detaljer

Jeg har tidligere erfaring med hundeluftning
Jeg har tidligere erfaring med at passe hunde
Jeg kan give referencer på forespørgsel
Jeg har en bil, der er egnet til transport af hunde
Jeg kan give oral medicin

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
400kr.
Helligdagspris
450kr.
Pris for hvalp
440kr.
Pris for ekstra hund
350kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
200kr.
Helligdagspris
230kr.
Pris for hvalp
200kr.
Pris for ekstra hund
150kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
270kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for hvalp
270kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer alle størrelser hunde
Inkluderer hvalpe

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for 12 dage siden

Placering

5 anmeldelser

Min labbe Simba var knap 3 uger hos Ditte i sommerferien og jeg er ikke i tvivl om at hun har haft det godt. Dejligt med den kæmpestore hundehave hvor der blev leget godt igennem. Ditte er meget obs på hundenes opførsel og klar til at mane til ro hvis nødvendigt. Jeg fik prompte svar når jeg skrev og spurgte til Simba. Vi kommer helt sikkert meget gerne igen!

Ditte er en sød og kærlig Hundepasser Hendes hjem og omgivelser er perfekte for hunde der kan li at være ude i naturen Anbefaler gerne Ditte

Ditte bor ekstremt hundevenligt: lige op til skoven og med stor, indhegnet have/løbegård. Man mærker også straks at Ditte selv er en sand hundeven. Dittes hund Enzo, en han hvalp på godt 1 år, da vi var der, kan have en tendens at være dominerende overfor andre handhunde - så vi anbefaler at man besøger Ditte med hunde 1-2 gange INDEN pasningen, så man får checket at de 2 hunde kan finde harmonien! Og en lille anbefaling til Ditte: lidt hyppigere status ville være skønt! Gerne 1 per dag... ;-) Ellers SUPER sted!

Ditte

Skovmosevej, 3300, Frederiksværk

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!