Karin avatar

Hjemmegående hundepasser med stor sofa

Karin

Årsballevej, 3700, Rønne
5 Stamgæster
17 Bookinger
8 Anmeldelser

Om Karin

Hvis du er på udkig efter et trygt, ansvarligt og kærligt pasningssted til din hund, så er det sådan en som mig du søger. Jeg vil elske at lege, løbe og hygge med din hund, altid på hundens præmisser selvfølgelig. Jeg bor på et dejligt landsted midt på Bornholm, med stor indhegnet have. Jeg har to sociale og hundebange udekatte og to neutraliserede tæver. Tinke er en Kleiner Münsterlænder på 9 år og Rosa er en Shih tzu på 7 år. Det er meget vigtigt at vi mødes før pasning, og at alle dyrene kan sammen Jeg bor alene i rummeligt hus med lukket have. Sofaen deler jeg gerne med hunden, og sengen ligeså. Jeg er 56år, går hjemme, og har derfor god tid til din hund. Jeg har erfaring med allergihunde, gigthunde, nervøse hunde og helt almindelige hunde. OBS: Jeg passer kun hund/hunde for en hundeejer af gangen.

Karins hunde

Tinke avatar
Tinke
Kleiner Münsterländer·Størrelse M·10 År, 11 Måneder
Rosa avatar
Rosa
Shih Tzu·Størrelse S·9 År

Flere detaljer

Jeg har børn i hjemmet

Tjenester og priser

Dyrlægedækning og telefonisk support 24/7 inkluderet

Døgnpasning

Overnatning i hundepasserens hjem
250kr.
Helligdagspris
300kr.
Pris for ekstra hund
250kr.
Jeg passer hunde op til 7 kg

Hundeluftning

Rundt i nabolaget i 1 time
85kr.
Helligdagspris
110kr.
Pris for ekstra hund
85kr.
Jeg passer hunde op til 7 kg

Dagspasning

I løbet af dagen i hundepasserens hjem
200kr.
Helligdagspris
240kr.
Pris for ekstra hund
200kr.
Jeg passer hunde op til 7 kg

Tilgængelighed

juni 2024

ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tilgængelig
Reserveret
Ikke ledig
Tilgængelighed opdateret for cirka 1 år siden

Placering

8 anmeldelser

Efter vi første gang mødte Karin, var vi ikke i tvivl om at vores hund Malthe ville få det rigtig godt hos Karin, imens vi var på ferie i en uge. Det var tydeligt at Karin virkelig er glad for hunde, og Malthe var tryg ved hende fra start af. I løbet af ferien fik vi små beskeder fra Karin om hvordan det gik. Da vi hentede Malthe var det tydeligt at Malthe havde haft en dejlig uge, han var glad og rolig, ingen tvivl om at han havde haft det rigtigt godt. En stor tak til Karin ( og datter Skye) for at have passet så godt på Malthe.

Vi fik fra starten en god fornemmelse af at vores hund Buster nok skulle få noge dejlige dage hos Karin. Han virkede hurtig tryg og Karin var sød at sende et billede af ham til os. Da vi hentede Buster igen virkede han glad, rolig og tryg. Det har virkelig været rart, at være på ferie og samtidig føle at Buster også havde det godt. Tusind tak Karin og vi kan kun give de aller bedste anbefalinger.

Figne er en lille (jack russell terrier) ung hun på 8 mdr. Nysgerrig og stort behov for bevægelse/aktivering samt tryghed og omsorg. Karin opfyldte alle Fignes behov!❤ Vi kunne hente en glad hund som med sikkerhed havde haft det dejligt. Under hendes ophold hos Karin modtog vi sms'er og et billede omkring hendes dag.❤ Så vi ville uden tvivl vælge at få Figne passer hos hende igen en anden gang.

Karin

Årsballevej, 3700, Rønne

Gudog Fordele

Sådan booker du

Søg
Søg på dit postnummer eller din adresse for at se godkendte, hjertevarme hundepassere nær dig.
Book din hundepasser
Når du har fundet den perfekte hundepasser til din hund, kan du sende en bookingforespørgsel!
Meet & Greet
Arranger et meet & greet for at være sikker på, at hundepasseren og din hund er et godt match.
Klar, parat... start!
Din hunds booking begynder snart! Vær sikker på, at din hundepasser har alt, din hund skal bruge: masser af mad, en blød hundeseng, hundesnor, dyrlægeinfo og yndlingslegetøj!